Cătălina Ponor și Sandra Izbașa, campioane și în viața de familie. Ambele au soți actori

Cătălina Ponor și Sandra Izbașa, marile campioane ale gimnasticii românești, au dat lovitura și în viața de familie, fiind căsătorite cu doi actori. Cele două foste colege de generație au un palmares impresionant, cu zeci de medalii cucerite la olimpiade, campionatele mondiale și europene. Cătălina Ponor și Sandra Izbașa, acum retrase din activitate, s-au așezat la casa lor, prima dintre ele căsătorindu-se chiar luna trecută.

Sunt iubite de o țară întreagă și au făcut să curgă multe lacrimi de fericire cu rezultatele lor nemaipomenite, dar acum s-au dedicat vieții de familie. Este vorba de frumoasele campioane ale gimnasticii românești Cătălina Ponor și Sandra izbașa care s-au retras din activitate și acum poartă cu mândrie aurul verighetei pe degetul inelar. Și ca o frumoasă coincidență, cele două foste mari campioane la gimnastică și colege de generație au soți actori și sunt fericite în viața de familie.

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu actorul Bogdan Jianu
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunosc din 2005, însă abia în februarie 2020 și-au făcut publică relația. În plus, pe 8 august 2020 anunțau că se vor căsători, iar fericitul eveniment a avut loc anul acesta, pe 18 iunie, într-un cadru de poveste. La acea dată, Cătălina Ponor a spus marele „DA” și i-a avut alături pe foștii antrenori de gimnastică, dar și pe câteva dintre fostele colege: Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Răducan, Corina Ungureanu și Monica Roșu. Nu au lipsit nici actrițele Carmen Tănase și Elvira Deatcu. Petrecerea a avut loc într-un local, pe malul lacului din Căciulați, Ilfov. Cătălina a fost superbă în rochița albă, vaporoasă

Cătălina Ponor are un palmares impresionant în gimnastică: 23 de medalii la competiţiile majore, dintre care 5 la Jocurile Olimpice, 5 la Campionatele Mondiale şi 13 la Campionatele Europene. De partea cealaltă, soțul ei, actorul Bogdan Jianu, l-a avut ca mentor pe Sergiu Nicolaescu, așa că s-a îndreptat către filme și spectacole istorice. Acesta este totodată regizor, cascador, scenarist și actor. În plus, joacă fenomenal rolul lui „Vlad Țepeș”, iar asemănarea cu personajul este izbitoare.

Sandra Izbaşa este soția nepotului lui Ștefan Bănică Jr
În ceea ce o părivește pe Sandra Izbaşa, în vârstă de 32 de ani, frumoasa blondă s-a căsătorit cu actorul Răzvan Bănică. Nunta gimnastei cu nepotul lui Ștefan Bănică Jr a avut loc pe 30 iulie 2021, așadar vor împlini peste două săptămâni un an de căsnicie. Din imaginile postate de Sandra pe contul de socializare, se pare că fiecare zi alături de soțul ei e ca o lună de miere.

Răzvan Bănică, poreclit „Enrique Iglesias de România”, este actor la Teatrul Nottara din Capitală. Răzvan a jucat în serialele „State de România”, „Pariu cu viaţa”, „Îngeraşii”, “Iubire şi Onoare”. La ediţia din 2012 a Festivalului Naţional de Teatru „Serile Teatrului Studenţesc”, Răzvan Bănică a fost distins cu „Premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru rolul lui Rică Venturiano din spectacolul “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale.

Sandra Izbașa, ultima campioană olimpică a gimnasticii româneşti
Sandra Izbașa este ultima campioană olimpică a gimnasticii românești, titlu cucerit la sărituri, la ediția din 2012, de la Londra. Acest succes era o reeditare a performanței de la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing, când terminase prima la sol. Până la retragerea definitivă din gimnastică, în 2014, Sandra a cucerit și 12 medalii la Campionatele Europene, dar a urcat și de trei ori pe podium la Campionatele Mondiale.