Cătălin Zmărăndescu, despre ce i s-a întâmplat la Survivor. Cine i-a făcut avansuri

Întors de la Survivor, unde a fost eliminat pe neașteptate, fiind unul dintre cei mai buni concurenți, Cătălin Zmărăndescu s-a văzut nevoit să se conformeze cu situația și a ajuns să vorbească degajat despre ce s-a întâmplat în concurs. Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, campionul a dezvăluit picanterii din tabăra Faimoșilor.

Cătălin Zmărăndescu – dezvăluiri de la Survivor

Ultimul concurent eliminat de la Survivor, înainte de marea unificare, Cătălin Zmărăndescu, a făcut dezvăluiri picante despre concurs și despre interacțiunea concurenților din tabăra Faimoșilor. Acesta a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a spus că, mai în glumă, mai în serios, a primit avansuri din partea unui concurent.

Potrivit spuselor fostului mare campion român, ar fi vorba despre Emil Rengle, care a fost eliminat înaintea lui Zmărăndescu.

Singurele avansuri, recunosc, au venit din partea lui Emil Rengle. A început așa: “Zmără, ce bine arăți de când ai slăbit”. Atunci nu am băgat de seamă. A doua zi: “Mamă, deci mă uit la tine cum te speli, dimineața, cum arăți”. Și i-am zis: “Emil, încetează frate.”, a povestit Zmărăndescu La Măruță.

Zmărăndescu a spus că Emil este un tip despre care nu poți ști când glumește și când nu, astfel încât, el a luat spusele tânărului ca pe o glumă și a trecut mai departe.

După, Laura îmi zice: “Băi Zmără, chiar arăți cool”. Și Emil îi zice: “Păi nu ți-am zis Laura, uite cum arată”… Emil e un tip care nu știi dacă glumește sau vorbește serios. Dar eu am luat-o ca o glumă și am mers mai departe.”, a  mai spus Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu, ultimul concurent eliminat înainte de unificare

Zmărăndescu a fost ultimul concurent eliminat de la Survivor România 2022 înainte de marea unificare. Războinicii și Faimoșii vor locui, de acum înainte, pe aceeași insulă. La acest moment în competiție au rămas șase Faimoși care luptă împotriva a 10 Războinici. Cei din urmă s-au dovedit mai puternici și mai motivați, poate, să înainteze în concurs, motiv pentru care au obținut cele mai multe victorii de până acum.

Următoarea ediție de Survivor va fi difuzată duminică, 3 aprilie 2022, pe Pro Tv.