Cătălin Botezatu și-a prezentat noua colecție în Franța. Cu cine s-a întâlnit creatorul de modă la Paris Fashion Week

0

Succes pentru Cătălin Botezatu. Creatorul de modă în vârstă de 54 de ani și-a prezentat cea mai recentă colecție de haine pentru femei la Paris, în cadrul evenimentului Paris Fashion Week. Fotomodele perfecte au defilat în hainele gândite de el, iar invitați de seamă i-au apreciat munca. Designerul traversează acum una dintre cele mai aglomerate perioade din an.

catalin-botezatu-la-paris-fashion-week-2021-4

A creat o colecție întreagă de articole vestimentare speciale, din materiale aparte, iar acum își prezintă „operele” la Paris. În urmă cu câteva zile, Cătălin Botezatu a plecat în Franța. S-a cazat la celebrul hotel Ritz Paris, acolo unde și-a făcut cunoscută munca din ultimele luni de zile. Fotomodelele au îmbrăcat rochii lungi, vaporoase, în materiale viu colorate sau brodate. Cătălin Botezatu a făcut câteva imagini chiar de la ședința foto profesională care a avut loc, iar apoi a împărtășit imaginile pe Instagram, cu fanii lui.

catalin-botezatu-la-paris-fashion-week-2021-5

Bineînțeles, în cadrul Paris Fashion Week, creatorul a oferit încă o lecție de eleganță, a purtat costume elegante, frumos croite, din materiale de calitate. Totodată, Cătălin Botezatu a avut parte de o întâlnire neașteptată la Paris. S-a văzut cu Anna Wintour, celebră jurnalistă și directorul editorial global al celebrei reviste „Vogue”. Creatorul nu a ratat ocazia și s-a pozat alături de aceasta și de designerul român Clara Rotescu.
catalin-botezatu-la-paris-fashion-week-2021-1