Cât va plăti Reghe pensie alimentară pentru băiatul lui. Reacția Anamariei Prodan când a aflat

Tribunalul Ilfov a stabilit cât va trebui să achite Laurențiu Reghecemapf pensie alimentară pentru fiul lui din căsnicia cu Anamaria Prodan. Judecătorii i-au dat câștig de cauză antrenorului privind pensia pe care trebuie să o achite acesta pentru Laurențiu Jr.

Cât va plăti Laurențiu Reghecampf pensie alimentară

Tribunalul Ilfov a admis apelul lui Laurențiu Reghecampf și a înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor cu suma fixă lunară în valoare de 2000 de euro. Reghecampf va achita această sumă și retroactiv, adică din luna februarie 2022.

Judecătorii au dat o decizie care o vizează și pe Anamaria Prodan. Aceasta a fost obligată să achite cheltuielile de judecată în valoare de peste 9000 de lei. Facem precizarea că decizia judecătorilor este definitivă.

Anamaria Prodan s-a declarat nemulțumită de decizia instanței și a spus că nu dorește nimic din partea fostului ei soț.

Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! (…) Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea, mai contează 2.000 euro?, a declarat impresara de fotbal pentru Click.ro.

Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf: Va ajunge rău cu tot ce face

Anamaria Prodan este dezamăgită și spune că Laurențiu Reghecampf va ajunge rău cu tot ceea ce face. Ea este de părere că fostul ei partener de viață își umilește sistematic copiii și își arată caracterul. În replică, ea și familia ei se roagă să-l ierte Dumnezeu, dar și băiatul lui pentru ceea ce face.

Copilul meu nu este bătaia de joc a lui Reghecampf. Noi nu ne umilim în fața judecătorilor și a țării să cerem pensie alimentară sau program de vizită, a declarat impresara de fotbal.

Scandalul divorțului nu s-a încheiat, însă Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața și, între timp, a devenit tată pentru a treia oară. Actuala lui parteneră de viață a născut un băiețel pe nume Liam.

Au apărut schimbări importante și în viața profesională a lui Laurențiu Reghecampf. Acesta a renunțat la colaborarea cu Universitatea Craiova și a semnat cu formația care evoluează în prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku.

Neftchi Baku a câștigat de nouă ori campionatul Azerbaijanului și de șapte ori Cupa Azerbaijanului.