Cât costă cea mai scumpă hârtie igienică din lume. Produsul de lux vine ambalat într-o cutie de colecție

Palate, mașini, haine, genți, pantofi… degeaba dai bani mulți pe toate acestea, dacă nu îți iei și hârtie igienică pe măsură. Doar oamenii plini de bani își pot permite un asemenea produs de lux, care nu vine împachetat oricum, ci într-o cutie de colecție. 

Un bărbat a pus la vânzare pe OLX o cutie cu 4 role de hârtie igienică de lux. Este cel mai scump produs de acest fel din lume. Dacă vrei să îl cumperi, trebuie să scoți din buzunar câteva mii de euro, doar pentru un singur bax. Vânzătorul a ținut să precizeze că nu este o glumă, ci că vorbește de o ediție limitată. Pachetul vine însoțit și de un certificat de autenticitate.

Cât costă hârtia igienică specială

În timp ce majoritatea oamenilor cumpără un bax de hârtie igienică simplu, pe care achită aproximativ 20 de lei, acesta având 8- 10 role, alții vând acest produs cu mii de euro. Un bărbat a publicat un anunț pe OLX, prin care vine 4 astfel de role ediție limitată. Cutia de colecție vine însoțită de un certificat de autenticitate. Prețul este uriaș, iar vânzătorul a ținut că precizeze că nu este negiociabil.

”Cutie cu 4 role originale, ediția limitată de lux. Vine însoțită de certificat de autenticitate cu seria 0005. Prețul nu este negociabil. NU ACCEPT SCHIMBURI. Atenție, nu este o glumă. Nu pot da detalii despre originea obiectului, dar vă pot garanta că este 100% autentic”, a scris vânzătorul în anunțul de pe OLX.

Ei bine, așa cum o spune chiar bărbatul care deține cutia de colecție, aceasta nu este o glumă. Cele 4 role de hârtie igienică de lux costă nu mai puțin de 5000 de euro.

Lasă un comentariu