Rețetă ieftină de brânză mozzarella făcută acasă
Descoperiți cât de ușor este să pregătiți această delicioasă rețetă. Vă voi arăta pas cu pas toate ingredientele pentru a pregăti această rețetă gustoasă. Vă garantez că veți iubi această rețetă, doar urmați instrucțiunile de mai jos. Nu va mai rămâne nimic pe masă după ce toată lumea a gustat, este dragoste la prima înghițitură. Dacă doriți să adăugați o notă personală și să o faceți și mai gustoasă, spuneți-ne în comentarii ce ați făcut astfel încât toată lumea să poată încerca. Mulțumim că ați vizitat site-ul nostru.
Reclamă
Cum să pregătiți rețeta ieftină de brânză mozzarella făcută acasă!
Ingrediente:
- O mică cutie de amidon de porumb – 200 g
- Un borcan de unt sau margarină – 250 g
- 2 pachete de brânză Parmezan rasă – 100 g
- O părticică de sare
- 1 litru de lapte
Pregătire:
Mai întâi, amestecați laptele, brânza și amidonul fără a încălzi, doar pentru a elimina cocoloașele amestecând puțin.
Apoi adăugați untul, porniți focul și amestecați până se topește complet.
Continuați să amestecați până când brânza ajunge la punctul dorit, adică când se desprinde ușor de pe tigaie.
Apoi o puneți într-un recipient (de obicei folosim vase de sticlă sau cutii de înghețată) și așteptați să se răcească.