Carmen Harra, previziune sumbră asupra populației! Ce pericol urmează după ce se termină cu Covid-19: „Oamenilor le este frică”

Carmen Harra a intrat în atenția tuturor de-a lungul timpului cu previziunile pe care le-a făcut, astfel că după cele legate de război, clarvăzătoarea a venit cu o nouă veste deloc bună. Iată ce pericol pândește România, după ce se termină tot cu virusul Covid-19. Un nou pericol este cât se poate de aproape!

Carmen Harra, o nouă previziune dură pentru România

Carmen Harra a vorbit recent într-un interviu despre ceea ce urmează să se întâmple în România. Fără a ezita, clarvăzătoarea nu a ezitat și a explicat pe înțelesul tuturor că virusul Covid-19 este cât mai aproape de sfârșit, ceea ce aduce zâmbetul pe buzele tuturor.

Ei bine, deși aceasta este o afirmație cât se poate de bună, Carmen Harra nu s-a oprit cu previzunile aici, ci a continuat cu o serie de vești nu chiar bune, mai concret că o să ne confruntăm cu o serie de alte virusuri, probabil mult mai periculoase.

„Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați. Dar nu, nu acest COVID. Acest COVID a ajuns la sfârșit. El va rămâne, că lumea îl mai va mai face. Acum se tratează altfel, înțelegem altfel, dar nu cred că el mai pune probleme majore. Oamenilor le este frică și că vine foametea. Asta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntăm. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioadă de timp, acum nu mai este prioritar.”, a spus Carmen Harra, într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu.

Care este pericolul care amenință România, după Covid-19

Într-adevăr, Carmen Harra a dezvăluit că nu Covid-ul o să mai atrag toată atenția acum, și nici celelalte virusuri care vine, asta fiindcă toată lumea o să fie afectată de inflația, care poate duce la foamete și numeroase lucruri rele, așa cum chiar ea a dezvăluit.

„Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflația. Într-adevăr, inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice.Într-adevăr vine foamete, iată, trăim niște călduri… Nu știu cum este România. Dar, aici, e neobișnuit de cald. Copiii mei au fost în vacanță – n-am putut să ieșim din casă nici pentru o secundă, pentru că pur și simplu mureai de căldură. Adică, iată că această problemă de care noi vorbim, cu încălzirea planetei, este de fapt o realitate, o realitate tristă, cruntă, cu care ne confruntăm și care în timp va duce la schimbările bolilor, la schimbări planetare”, a mai spus Carmen Harra, tot pentru aceeași sursă menționată.