Carmen Harra a adus în atenție aspecte semnificative despre posibile provocări în 2024: „Există tensiuni majore la nivel global

Carmen Harra, medium-ul român renumit, a făcut o previziune intrigantă pentru anul 2024. Încă din 1999, într-o emisiune la New York, a anticipat corect un viitor conflict în Orientul Mijlociu, care s-a concretizat ulterior în războiul din Israel.

Recent, în contextul evenimentelor din Israel și a izbucnirii conflictului armat, Ciao.ro a purtat o discuție cu reputatul psiholog și terapeut american. Au apărut îngrijorări privind posibilitatea unui al treilea război mondial, în special dat fiind anul 2024, considerat un an karmic.

Carmen Harra a oferit clarificări cu privire la finalul războiului din Israel și la posibilitatea unui conflict global mai amplu.

„În lume, există conflicte puternice care, din nefericire, ar putea duce în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare, dar sperăm că divinitatea ne va proteja și nu vom ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un asemenea pericol nu a amenințat umanitatea de mult timp.

Anul 2024 este un an karmic, iar anii karmici scot la iveală experiențele trecutului, adesea repetându-le de-a lungul timpului. Războiul a luat naștere în Orientul Mijlociu cu mult timp în urmă și de acolo s-a extins în Europa. Pericolul de a se răspândi pe întregul glob este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a explicat Carmen Harra pentru sursa menționată.

Ea a subliniat că, în cele din urmă, conflictul din Israel va fi aplanat, probabil în viitorul apropiat, prin intervenția americanilor, dar există și alte puteri care susțin acest război în culise și continuă să lupte. Cu toate acestea, chiar dacă se va calma într-o regiune, există riscul să reizbucnească sub influența anului karmic.

Cu toate acestea, Carmen Harra a subliniat că speră că liderii lumii au înțelepciunea necesară să evite astfel de conflicte și să prevină catastrofele care amenință. Cu toate că previziunile nu sunt categorice, perspectiva pentru viitorul apropiat pare tensionată și periculoasă, nu doar pentru 2024.

„Cam acestea sunt datele, nu sunt prea optimiste, dar omenirea are încă 10 ani de luptă, de luptă cu sine însăși, de luptă cu trecutul și de luptă pentru a-și schimba gândirea și a remedia greșelile din trecut. Pentru a ajunge într-o perioadă luminoasă și stabilă, trebuie să trecem mai întâi prin acest purgatoriu și prin haos.

De aceea, susțin că riscul unui al treilea război mondial este foarte mare în viitorul apropiat. Sperăm cu toții că acest lucru nu se va întâmpla. Nu este o certitudine de 100%, dar din nefericire, lumea pare să fie într-o situație extrem de volatilă, și următorii ani sunt plini de pericole, nu doar 2024”, a concluzionat Carmen Harra.

Lasă un comentariu