Care este numele real al Alexandrei Duli de la Survivor România 2022

Alexandra Duli este una dintre concurentele celui mai nou sezon „Survivor România”. Puțini sunt însă cei care știu că „Duli” nu este numele de familie al tinerei, ci o poreclă. În 2021, Alexandra a mai participat într-un reality-show, în cadrul acestuia dezvăluindu-și numele real.

Care este numele real al Alexandrei Duli de la Survivor România 2022. În ce reality show a mai participat

În vara anului trecut, Alexandra a fost una dintre finalistele emisiunii „Burlacul”. Cu doar câteva luni în urmă, Alexandra Mucea a luptat pentru a-l cuceri pe burlacul Andi Constantin, fostă ispită masculină de la „Insula Iubirii”, însă fără succes.

Alexandra este stabilită de mai mulți ani în Londra, unde a urmat cursurile Universității din Kent, pe care le-a încheiat în iulie 2019.

Care este numele real al Alexandrei Duli de la Survivor România 2022. În ce reality show a mai participat

„Eu am venit aici să vă arăt că nu trebuie să fii sportivă ca să câștigi Survivor 2022”, a spus Alexandra Duli la debutul emisiunii TV.

Cu ceva timp în urmă, despre Alexandra se zvonea că ar flirta cu Alex Delea, co-echipierul ei.

„Ultimele nopți… mi-am găsit și eu o pernă mai comodă decât rucsacul. Îl am pe Alex lângă mine, o am și pe Elena, să nu uităm. Dar, nu știu… Eu cu Alex ne-am găsit unul lângă altul și dormim destul de bine”, declara Alexandra Duli atunci.

După unirea echipelor, însă, Alexandra a dansat cu Faimosul TJ Miles, Laura Giurcanu susținând că au sărit scântei între cei doi.