Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul 27 iunie – 3 iulie 2022 – ce zodii au noroc

Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec
Berbecii au prima parte a săptămânii, adică luni și prima parte a zilei de marți, foarte activă, mai ales din punct de vedere mental, informații, cercetări, investigații. Au nevoie de date și discuțiile, de asemenea, cu tot felul de persoane. Sunt utile drumuri multe la început de săptămână poate și ceva acte sau demersuri sau citesc niște acte ca să se dumirească.

Pentru miercuri și joi cu Luna Nouă, multe calcule și nu toate foarte deslușite legate de proprietate, avere, casă confort sau resurse pentru a face ceea ce își doresc. În weekend, însă, au o dispoziție mult mai bună.

Taur

Pentru Tauri este o săptămână care începe cu preocupare pentru bani, bani care vin din felul îndemânatic, isteț în care ei își manevrează cumva interesele, deci fac tot felul de combinații ca să le iasă lucrurile. Miercuri și joi cu Luna Nouă în Rac, tensiuni pe harta lor, mai ales din punct de vedere administrativ, ori au nevoie de un act. Își dau seama că e dificil să-l obțină. Sunt niște demersuri stufoase, se împiedică într-o persoană care nu e foarte deschisă. Poate au mai încercat să bată la niște uși și nu știu cum să le deschidă.

De data asta tre să vadă dacă îi protejează legea pentru ceea ce doresc ei să facă, să-și corecteze greșelile, dacă le-au făcut. În weekend, alături de familie.

Gemeni

Gemenii sunt vioi și energici la început de săptămână luni și marți, foarte vorbăreți, foarte isteți și pot să-și aranjeze foarte bine lucrurile. În primul rând, ajung la persoanele de care au nevoie sau la birourile de care au nevoie. Astea ar fi demersurile de succes luni și marți. Miercuri și joi, zilele tensionate vizează mai curând banii. Fie sunt necesare niște cheltuieli pentru a face o acțiune, mai mult pentru imagine – poate să fie și participarea la un eveniment festiv, fie pentru un plan de viitor. Au nevoie de o investiție, de aceea, în weekend se consultă cu niște persoane, privesc lucrurile din altă perspectivă, pentru a găsi altă soluție. Se pare că le reușește.

Rac

Pentru Raci, începutul de săptămână pune accent mai mult pe acțiuni minuțioase, verificări diverse, deci vor să se asigure mai curând că lucrurile ies bine. Nu se implică în activități care le depășesc puterile și e foarte bine și au o intuiție extraordinară, pe care și-o folosesc în relații, în afaceri, în orice problemă o au de rezolvat. Luna Nouă îi tensionează, deci, miercuri și joi sunt zile tensionate pentru ei, mai ales dacă trebuie să se poziționeze într-un fel confruntativ cu o persoană importantă din viața lor, cu autoritate sau dacă resping o acțiune, o poziție, un rol care nu consideră că li se potrivește și sunt dispuși să refuze. Calcule financiare în weekend.

Leu

Pentru Lei, săptămâna începe foarte bine, foarte social, cu multe întâlniri, în tot cazul, primesc complimente, sunt apreciați sau se gândesc la niște evenimente care să-i pună în valoare și în lumină. Felul lor original de a gândi umorul, îi scoate în evidență luni și marți. Pentru miercuri și joi cu Lună Nouă, atenționările sunt legate pe de-o parte de sănătate și poate schimbarea unui tratament sau o altă perspectivă din care să privească sănătatea sau niște probleme profesionale, juridice care ar trebui rezolvate. Asta se poate întâmpla. Rezolvarea, chiar la final de săptămână pentru că au altă dispoziție, abordează alte lucrurile.

Fecioară

Săptămâna începe bine, au niște realizări sau ajung într-un punct de care pot fi mulțumite în munca lor. Greu, a fost greu, dar vin niște rezultate luni și marți. Luna Nouă însă miercuri și joi aduce dificultăți, mai ales în plan sentimental, în raport cu o persoană la care țin. Poate fi copil, partener, prieten foarte bun. Tensiuni, mai ales legat de sentimentul că păgubesc, că dau mult, că nu le se recunoaște efortul, că nu știu cum să ajute și că cumva toată treaba asta le depășește puterile. Pentru weekend au nevoie să-și liniștească sufletul, de un moment și un spațiu de singurătate, să se aline.

Balanţă

Balanțele încep săptămâna foarte dinamic, foarte activ, atât sub aspect mental, cât și geografic. Călătoresc, fac vizite, discută cu multe persoane, propagă ideile pe care le-au, duc muncă de lămurire și convingere sau educație și se ocupă mai mult cu probleme intelectuale și au spor, le iese bine treaba asta. Se simt bine în rol de profesor sau transmițând un mesaj. Luna Nouă, miercuri și joi, aduce tensiuni în carieră sau într-un aranjament pe care l-au avut și care nu stă în picioare sau nu se poate împlini din cauza unei persoane sau din cauza unor detalii, elemente poate chiar și juridice pe care nu le-au luat în calcul și care acum strică proiectul, să au înțepenez proiectul, însă au speranțe în weekend – discută și găsesc soluții.