Calatorii au ramas fara cuvinte! Cine a fost fotografiat in metroul din Bucuresti

Bucurestenii care au calatorit cu metroul recent au avut parte de o surpriza de proportii! Nu le-a venit sa creada cine a aparut langa ei in vagon! Imaginile s-au viralizat pe retelele de socializare din Romania!

David Popovici este starul momentului din sportul românesc. Tânărul de doar 17 ani a devenit dublu campion mondial, obținând două medalii de aur la seniori, dar și patru medalii de aur şi una de argint la europenele de junior.

Chiar și cu o asemenea reputație, care i-a adus în buzunar sume frumușele de bani, numai premierul Nicolae Ciucă anunțând că David Popovici va fi recompensat cu suma de 1.000.000 de lei, înotătorul se afișează în public ca un tânăr adolescent ce duce o viață „normală”.

Spunem asta pentru că, recent, în mediul online a ajuns să se viralizeze o imagine cu celebrul campion, surprins în metroul bucureștean.

David Popovici s-a lăsat fotografiat printre ceilalți călători, afișând un zâmbet larg pe față, fiind așezat pe un scaun exact în dreptul unui mare afiș ce-l punea în prim-plan. După victoriile obținute, tânărul medaliat a primit și contracte de imagine, ceea ce-l face și mai vizibil, dar deloc arogant atunci când vine vorba de traiul de zi cu zi. Fotografia, în dreptul căreia se găsește și o descriere specifică, a fost apreciată și distribuită în număr mare pe rețelele de socializare, românii fiind captivați de simplitatea pe care campionul o afișează.

david popovici metrou

„Salutări de la FARAON, din metrou!”, a scris cel care a făcut imaginea cu David Popovici publică.

Astfel, la doar 17 ani, David Popovici a reușit performanța de a obține două medalii de aur la Campionatul Mondial, la 100 și 200 de metri liber, o victorie ce a mai avut loc doar în prima ediție a concursului, în 1973.

Pentru aceste performanțe, David Popovici,  pe lângă cei 200.000 de euro oferiți de premierul Nicolae Ciucă, va primi și 87.000 de lei de la Ministerul Tineretului și Sportului, o medalie valorând circa 19.000 de lei, iar una de argint fiind recompensată cu 11.000 de lei. Deși la mijloc este vorba de sume însemnate de bani, întrebat ce va face cu marele său câștig, David Popovici a spus că va pune totul la saltea până ce va știi în ce să îi investească.

„Primii bani câștigați? Sincer, cred că i-am strâns. Și o să-i tot strâng până o să știu ce o să fac cu ei”, a precizat David Popovici într-un interviu, pentru un post TV.