Cabral a postat prima fotografie cu fiul său. Cum arată Tiago Ibacka la șase luni

Andreea Ibacka și Cabral sunt căsătoriți din anul 2011 și au doi copii frumoși împreună, pe Namiko și pe micuțul Tiago, care s-a născut în luna octombrie a anului trecut. Prezentatorul de televiziune și-a luat fanii prin surpindere în urmă cu puțin timp, după ce a postat prima imagine cu chipul fiului său, dar a scris și o descriere amuzantă. Iată cât este de simpatic mezinul familiei!

În data de 5 octombrie, Andreea Ibacka ajungea la spital și își anunța fanii că urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Seara, Cabral a postat un mesaj extrem de emoționant, în care anunța pe toată lumea că acum este tată și de băiat. La mai bine de șase luni de atunci, prezentatorul a postat prima imagine cu chipul lui Tiago Ibacka.

Cabral a postat prima fotografie cu fiul său. Cum arată Tiago Ibacka la șase luniCabral a postat prima fotografie cu fiul său. Cum arată Tiago Ibacka la șase luni

Pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Cabral a distribuit imaginea cu mezinul familiei, dar a transmis și un mesaj amuzant. Iată cât este de simpatic micuțul!

Cabral, prima fotografie cu fiul său, Tiago

Chiar dacă pe conturile lor de socializare există mai multe imagini cu micuțul Tiago, părinții au avut grijă să nu i se vadă fața micuțului. Însă, în urmă cu puțin timp, Cabral a decis să posteze prima imagine cu chipul celui care îi vad duce numele mai departe.

Fiul prezentatorului și al Andreei Ibacka zâmbește la cameră și se lasă pozat, în timp ce părintele lui imortalizează momentul. Alături de această poză, Cabral a mai scris și un mesaj în stilul său caracteristic.

‘El este Tiago Ibacka. Namico Ibacka îi spune Leagăn în continuare. Noi… Minipufaretul, Ghiozdănel, Bombiță… în toate felurile-i spunem. E vesel. Timid. Și cam simpatic’, a scris Cabral Ibacka în dreptul imaginii cu fiul său, postată pe Instagram.

Printre comentariile primite se află și cele din partea colegelor de breaslă. Adela Popescu și Corina Caragea au avut câteva cuvinte de adăugat la imaginea cu micuțul Tiago și au ținut să sublinieze faptul că seamănă foarte mult cu tatăl său.

‘Vai, Cabralitos, ce mândrețe de băiețel ți-a făcut soția!’, este mesajul Adelei Popescu pentru Cabral, urmat de multe altele: ‘Mini Cabral’, ‘Așa frumusețe’, ‘Să vă trăiască’, ‘Ca mami a lui’, sunt doarte câteva din reacțiile fanilor din online.