Brooklyn Beckham, într-o imagine inedită cu Nicola Peltz! Soțul actriței și-a schimbat numele de familie

Brooklyn Beckham a postat o imagine adorabilă alături de soția sa, după ce și-a schimbat numele pe Instagram.

Brooklyn Beckham, într-o imagine inedită cu Nicola Peltz! Soțul actriței și-a schimbat numele de familie

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz trăiesc cele mai speciale momente din viețile lor. Cei doi și-au unit destinele recent în fața a sute de invitați, într-o ceremonie grandioasă. Imaginile de la nunta tinerilor au acaparat internetul, fiind subiectul principal în toate publicațiile.

Brooklyn Beckham și-a schimbat numele pe Instagram

După ce s-a căsătorit cu Nicola Peltz în Palm Beach, Florida, la începutul acestei luni, fiul fotbalistului David Beckham și al fostei cântărețe Spice Girls, Victoria Beckham, și-a actualizat contul de Instagram pentru a include numele de familie al actriței. Astfel, internauții îl vor găsi pe Brooklyn pe platforma de socializare după numele brooklynpeltzbeckham.

De asemenea, fiul soților Beckham a postat și o imagine adorabilă alături de soția lui. Cei doi împart în mod romantic un cartof prăjit, iar descrierea fotografiei i-a emoționat pe fani. El a etichetat contul soției sale în postare, care, de asemenea, a fost actualizat pentru a se citi: nicolaannepeltzbeckham.

„Soția mea❤️”, a scris Brooklyn pe Instagram.

Cuplul s-a căsătorit pe 9 aprilie, în cadrul unei ceremonii foarte elegante, care a avut loc pe proprietatea familiei Peltz. După ziua cea mare, Nicola și Brooklyn au împărtășit fiecare o fotografie alb-negru în care merg ținându-se de mână, ea purtând rochia superbă de mireasă, în timp ce își croiesc drum prin mulțime.

„Domnul și doamna Peltz Beckham”, au descris amândoi fotografia plină de dragoste.

Nunta a avut loc la reședința familiei Peltz

Pentru nunta lor, cei doi au planificat o sărbătoare de mai multe zile, oaspeții sosind vineri pentru cocktailuri de bun venit înainte de nunta și recepția de sâmbătă după-amiază. Nunta a inclus o ceremonie evreiască tradițională, bunica lui Nicola fiind domnișoara de onoare, a declarat o sursă pentru PEOPLE la momentul respectiv.

Vogue a relatat că Nicola, în vârstă de 27 de ani, a mers la altar alături de tatăl ei, Nelson Peltz, pe o interpretare live a piesei „Songbird” a artistului Sekou. Momentul, potrivit publicației, a fost susținut de o orchestră de coarde.