Brad Pitt ar suferi de o boală gravă! Actorul nu îi mai recunoaște pe cei apropiați

Brad Pitt este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. Fostul soț al Angelinei Jolie se bucură de mare succes în plan profesional și este iubit de o mulțime de oameni, dar se pare că nu excelează în ceea ce privește sănătatea. Actorul are o problemă mare, care îl împiedică să mai ducă o viață normală.

Ce boală are Brad Pitt

Brad Pitt se numără printre cei mai cunoscuți actori din lume. Rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului l-au propulsat pe cele mai înalte culmi ale succesului și i-au adus multă recunoaștere. Se pare, însă, că actorul nu trece deloc printr-o perioadă bună.

Celebrul actor internațional ar suferi de o tulburare rară, despre care nu se știu prea multe. S-ar numi ”orbul fețelor”, dar actorul nu ar fi fost încă diagnosticat exact, dar sunt șanse mari ca despre aceasta problemă să fie vorba, conform simptomelor pe care le are.

Prosopagnozia, cunoscută și sub numele de ”orbul feţelor”, înseamnă că nu poți recunoaște fețele oamenilor, chiar dacă este vorba despre persoanele apropiate. În această situație s-ar afla și actorul nostru, care ar fi fost de multe ori catalogat drept arogant din cauză că nu îi recunoștea pe cei din jur.

Persoanele bolnave nu își recunosc nici propriul chip

Conform specialiștilor, majoritatea persoanelor cu prosopagnozie nu sunt capabile să recunoască nici măcar membrii familiei, prietenii apropiați și cei pe care îi văd des. Aceștia încearcă să țină minte anumite obiceiuri ale acestora pentru a-i recunoaște, dar nu mereu le iese.

Celebrul actor Brad Pitt, în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit că s-ar confrunta des cu aceste probleme, dar încă nu a primit un diagnostic corect. Această afecțiune apare la majoritatea încă de la naștere și este foarte răspândită.