Bogdan Mocanu e în doliu! Fostul concurent de la Puterea Dragostei trece prin clipe grele: „Astăzi am aflat că am pierdut pe cineva drag…”

loading...

Bogdan Mocanu trece prin momente dificile după ce o persoană dragă lui s-a stins din viață. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut anunțul trist pe contul de instagram.
În ultima perioadă, lucrurile nu au mers tocmai bine în viața lui Bogdan Mocanu. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că se simte urmărit de ghinion, iar acum, acesta a mărturisit că un eveniment nefericit i-a dat din nou întreg universul peste cap.

Bogdan Mocanu a făcut anunțul pe instagram. A pierdut o persoană dragă!

Bogdan Mocanu împărtășește totul cu prietenii de pe instagram, atât momentele de fericire maximă, cât și situațiile dificile prin care este nevoit să treacă. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a anunțat pe contul personal de instagram că bunicul lui s-a stins din viață și a profitat de ocazie pentru a le transmite prietenilor virtuali o rugăminte.

„Am nevoie de voi. Am nevoie să nu mai faceți nimic. Am nevoie să nu-mi mai trimiteți nimic legat de oamenii care au ieșit din viața mea, oameni toxici. Astăzi am aflat că am pierdut pe cineva drag, mai exact un bunic și nu mai e loc de alt stres pe lângă. Mulțumesc anticipat! O să fie bine!”, este mesajul pe care Bogdan Mocanu l-a postat pe contul său de instagram.

Bogdan Mocanu le-a cerut celor ce îl urmăresc în mediul online să nu îi mai trimită mesaje sau postări care au legătură cu persoanele din trecutul său. Deși nu a specificat la cine se referă, având în vedere că nu s-a mai afișat în prezența Andrei Voloș, există șanse mari ca ea să fie persoana pe care Bogdan Mocanu o consideră toxică și pe care nu o mai vrea în viața lui.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au împăcat de mai multe ori în ultima perioadă, dar de fiecare dată au ajuns să se despartă. În prezent, nu este clar ce relație există între cei doi, ținând cont de faptul că niciunul dintre ei nu a mai vorbit deschis despre acest subiect.

loading...