Bianca Drăgușanu, desfigurată în bătaie?! Imaginea care circulă în mediul online. Vedeta a spus tot adevărul

loading...

O fotografie cu Bianca Drăgușanu desfigurată a apărut în mediul online. Designerul apare cu ochii tumefiați. Iată imaginile cu faimoasa blondină!

O imagine șocantă a apărut în mediul online cu fața Biancăi complet desfigurată. Vedeta are fața tumefiată și vânătă, cu ochii umflați, de parcă ar fi fost recent operată.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre imaginile cu fața desfigurată

Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre imaginile în care apare cu fața desfigurată, care au început să circule pe rețelele de socializare în ultimele ore.

„Poza care e în presă cu plasturii la ochi e în urma unei operații, pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere.

Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie am depus și o plângere penală.
Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu, și cam asta voi fi de azi înainte. Concluzia e că nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine când am fost operată, prin metoda asta e un fel de șantaj…

Ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste.

Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap”, a pus Bianca Drăgușanu în mai multe filmulețe postate pe InstaStory.

Bianca Drăgușanu a precizat că este conștientă de greșelile făcute în viață, că a învățat enorm din ceea ce a trăit și le-a îndemnat pe doamne și domnișoare să nu ierte nici cea mai mică formă de agresivitate și, totodată, să nu treacă peste infidelitate.

„Eu sunt o femeie la care nu ai ce să-i reproșezi, sunt o femeie care își asumă absolut tot ce face, iar din momentul ăsta, persoana care a dat poza cu mine în momentul în care eu m-am operat, era o poză după operație, deja am o problemă cu ea! Și, am să încep și eu s-o fac vedetă, dacă n-am făcut-o cumva deja, să postez și eu poze cu ea.

Am să mă uit în conversații, să vedem cu cine era acest printscreen și am să vă prezint această persoană, care, crede ea, că dacă dă niște poze cu mine în care eram tumefiată în urma unei operații, apoi, urma să dea aceste poze cu mine în care eram snopită în bătaie, am dat eu pozele în care eram snopită…. Pentru că da, unde nu e cap, e vai de picioare! Unde e încredere prea multă, poți să treci în pragul celălalt: e prostie! adică, gen, dacă tu crezi vreodată în viața ta că ai iertat faptul că ți se dă o palmă și că nu o să se mai întâmple asta niciodată, te cam înșeli. Așa e și cu înșelatul: dacă te înșeală o dată, fata mea, te înșeală toată viața. Așa că, frână! (…)”, a mai declarat fosta prezentatoare pe Instagram Stories.

Cine sunt persoanele care au publicat imaginea cu Bianca

Conform declarațiilor afaceristei, una dintre persoanele care ar fi putut să o trădeze este o fostă prietenă, originară din Târgoviște, despre care a subliniat că, în prezent, „joacă în altă tabără”. Iar celelalte două persoane sunt, de fapt, soț și soție, iar Bianca Drăgușanu le-a botezat fetița. Despre acest cuplu care ar fi putut să-i facă rău publicând poza teribilă, vedeta a spus că s-ar fi vândut foarte ușor.

„Am cercetat în atenție WhatsApp-ul să văd cu cine am vorbit în perioada în care m-am operat de blefaroplastie și există trei persoane, mă rog, un grupuleț de trei persoane. Mă rog, una dintre ele mi-a fost prietenă, este din Târgoviște, joacă în altă tabără acum. Celelalte două persoane fac parte dintr-o familie a căror fetiță am botezat-o eu și, vezi Doamne… (…). Și se presupunea că sunt prietenii mei, dar, se pare că s-au vândut foarte ușor! Și mai este o persoană cu care eu am împărțit trei ani din viață și pe care îi regret că i-am pierdut”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

„(…). Am început să urc eu poze cu mine, nu-mi place cum eram, dar sunt mai bine acum și da, eu mi-am promis mie că nu voi mai ajunge niciodată în postura în care să mai compromit ceva în viața mea. Nimic! Nici măcar o zi, nici măcar o minciună! Nici măcar o prefăcătorie, nimic! Nici măcar prieteni falși, nimic de genul ăsta. Pentru că da, eu consider că am învățat din greșeli și n-am să mai întorc niciodată în iad. Și… n-am nicio problemă, repet, să îmi asum. Așa că, trădătorii de lângă mine, cu siguranță, vor plăti! Vă fac vedete! Dacă asta ați vrut, asta primiți”, a mai subliniat afacerista.

loading...