Bianca Dragusanu a gasit o sacosa cu 21.000 de euro intr-un mall din Bucuresti! Ce a urmat te va surprinde

Bianca Dragusanu a gasit o sacosa cu bani in timp ce se afla intr-un mall din Bucuresti. Vedeta se afla la cumparaturi impreuna cu o prietena si a descoperit suma de bani intr-o punga, alaturi de un pasaport.

Ieri a fost o zi cu surprize pentru Bianca Dragusanu. In timp ce se afla intr-un mall din Bucuresti, vedeta a gasit o sacosa in care se afla suma de 21.000 de euro.

Bianca Dragusanu nu a stat pe ganduri si a sunat imediat la politie. Norocul persoanei care a pierdut banii a fost ca in sacosa se aflau si actele de identitate.

„Mă aflu în Mall Băneasa cu prietena mea. Ne-am oprit la o cafenea să ne luăm un croissant și am găsit o pungă cu 21 de mii de euro și cu un pașaport în ea. Bineînțeles că am sunat împreună cu prietena mea la 112, am anunțat Poliția. Au găsit persoana din pașaport, cu extrasul de cont și cu suma și au sunat-o. În momentul acesta, așteptăm ca omul să vină să își ridice banii. Încă sunt în mall cu prietena mea și cam asta s-a întâmplat. Am început ziua drăguț, zic, nu?!”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru spynews.ro.

Ce pensie alimentara ii plateste Victor Slav fiicei lui

Bianca Dragusanu si Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase, dar si mai controversate cupluri din Romania! Au impreuna o fiica pe nume Sofia, dar, din pacate, din cauza neintelegerilor au ajuns la divort!

Dupa despartire, micuta a ramas in grija mamei sale, iar Victor Slav este nevoit sa-i plateasca pensie alimentara. Vedeta TV plateste lunar o suma consistenta, dar este prea putin in comparatie cu cheltuielile lunare pe care Bianca le-ar avea cu intretinerea fiicei sale.

Potrivit presei, Victor Slav scoate din buzunar lunar 500 de euro, adica aproximativ 2500 de lei. Aceasta ar fi doar o mica parte din suma pe care Bianca o cheltuie lunar pentru ingrijirea fiicei lor.

“Initial au decis sa imparta totul pe jumatate, dar, cum micuta sta mai mult in grija Biancai, este evident ca balanta financiara s-a inclinat in partea ei. Bianca sustine in mare parte cheltuielile micutei. Victor cotizeaza lunar cu putin peste 500 de euro, iar Bianca depaseste in lunile bune cateva mii de euro. Au fost luni cand a cheltuit 5000 de euro pentru ca nu se putea abtine sa nu-i cumpere fiicei jucarii si hainute”, a declarat o sursa.