Betty Stoian și-a pierdut inelul de logodnă în Turcia! Când face nunta fiica lui Florin Salam

0

Betty Blue, fiica lui Florin Salam, a reușit performanța să-și piardă inelul de logodnă. S-a întâmplat în vacanța petrecută în Turcia, de unde Betty s-a întors fără inelul cu care soțul ei a cerut-o prima dată de soție. De ziua ei însă, Betty a avut parte de o surpriză. A fost cerută de nevastă pentru a doua oară.

Betty Stoian, frumoasa fiică a lui Florin Salam, are la doar 21 de ani o familie de care este foarte mândră. Betty Blue, pe numele ei de scenă, s-a căsătorit civil în 2018 cu Cătălin Vișinescu, care este și tatăl băiețelului ei Matthias, în vârstă de doi ani. Cei doi mai au de făcut nunta, însă anul trecut, în vacanța petrecută în Turcia, Betty și-a pierdut inelul de logodnă.

„Mi-am pierdut inelul de logodnă anul trecut, chiar de ziua  mea, în Turcia. Am făcut un duș înainte de plecare și l-am pierdut. Am ajuns acasă și nu era inelul. Am ținut foarte mult la inelul ăla!”, a povestit Betty, la Kanal D.

 

betty cu sotul si fiul ei

Betty și Cătălin Vișinescu au împreună un băiețel de doi ani

 

Solista a primit însă, de ziua ei, pe 28 august, un alt inel, însoțit de o nouă cerere în căsătorie. „Mi-a dat alt inel, m-a cerut din nou! Cu nunta însă cred că mai așteptăm 3-4 ani, până se duce toată nebunia cu pandemia. Vreau ca la nunta mea să fiu nemachiată, îmbrăcată cu o rochie simplă, într-un loc unde să fie și munte, și mare, și numai oameni apropiați. Să fie undeva unde nu am mai fost!

Eu am făcut cununia civilă înainte să împlinesc 18 ani și după ce am născut am făcut și botezul. La ambele evenimente am fost epuizată! Nu mai vreau să fie așa!”, a mai spus Betty.

Betty își caută bonă internă

Betty a devenit mămică la o vârstă fragedă și acum este în căutarea unei bone interne, care să o ajute cu micuțul Matthias. „Îmi caut o bonă de încredere, internă. Să aibă experiență cu copiii. Doritoarele pot să mă contacteze pe Instagram sau Facebook. Să aibă și permis de conducere eventual”, a anunțat fiica lui Florin Salam.