Bebe Mihu, declarații surprinzătoare despre partenera sa de viață, Maria Dragomiroiu

Bebe Mihu și Maria Dragomiroiu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape patru decenii, iar căsnicia lor a fost mereu admirată de oamenii din jur, asta pentru că se înțeleg de minune, fapt declarat chiar de către cei doi soți, în nenumăratele interviuri acordate de-a lungul timpului.

Recent, Bebe Mihu a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre partenera sa de viață, Maria Dragomiroiu. Iată ce a spus bărbatul despre soția lui, după aproape 40 de ani de mariaj!

Bebe Mihu: „Asta simt eu când vine vorba despre Maria mea”

Bebe Mihu radiază de fericire atunci când vorbește despre soția lui, Maria Dragomiroiu. Recent, artista de folclor și-a sărbătorit ziua de naștere, mai precis pe data de 11 iulie, iar soțul său spune despre data în care s-a născut partenera sa de viață că este unape cât se poate de specială, serbând-o anual așa cum știe mai bine.

„Ziua de naștere a Mariei mele e una specială. Devine regina casei, dacă mă pot exprima așa! Dar nu știu dacă am să vă pot explica în ce constă particularitatea ei. Fiindcă cuvintele sunt prea sărace. Doar cei care au trăit împreună peste 30 sau 40 de ani de căsătorie, sau chiar mai mult, pot înțelege ce vreau să spun. După atâtea ore, zile, săptămâni petrecute împreună aproape nimic nu te mai poate surprinde.
Și în același timp, ai de-a face cu o bucurie de nedescris fiindcă omul pe care-l iubești și pe care te-ai bazat aproape toată viața ta, e acolo lângă tine! Asta simt eu când vine vorba despre Maria mea, Maria Dragomiroiu pe care numai eu o cunosc!” , a precizat Bebe Mihu, pentru impact.ro.

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu se bucură de un mariaj longeviv

Mai mult decât atât, cei doi se susțin reciproc și multe persoane s-au întrebat de-a lungul timpului ce au făcut Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu pentru a se bucura de un mariaj longeviv, dar și de o înțelegere nemaipomenită în cuplu.

Astfel, deși sunt persoane publice, iar fanii știu aproape totul despre ei, atunci când a venit vorba despre viața lor amoroasă, Bebe Mihu și Maria Dragomiroiu nu au dezvăluit totul despre ceea ce se întâmplă în căsnicia lor, reușind astfel să construiască lucrurile esențiale în relație.

„Există lucruri pe care lumea nu le știe despre noi. Și e foarte bine că e așa! Fiindcă, chiar dacă suntem persoane cunoscute, mai ales soția mea, e bine să rămână câte ceva nespus. În jurul acelui mic secret al nostru de fapt ne construim viața, mariajul, încrederea reciprocă”, a mai explicat el pentru sursa citată.