Bărbat stâlcit în bătaie de agenții de pază ai unui supermarket din București

loading...

Un bărbat care ar fi furat mai multe articole dintr-un supermarket a fost bătut cu bestialitate de doi agenți de pază.

Imagini de-a dreptul înfiorătoare au fost surprinse într-un supermarket din Sectorul 6 al Capitalei. Un bărbat prins la furat a fost bătut cu bestialitate de agenții de pază ai magazinului.

Bărbat bătut de agenții de pază

În luna ianuarie, într-un magazin din Sectorul 6, doi agenți de pază au prins un bărbat la furat. Cei doi au început să-l lovească pe tânărul căzut la pământ cu pumnii, picioarele și o lopată metalică.

Potrivit Poliției Capitalei, la nivelul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București nu au fost înregistrate sesizări cu privire la acest eveniment. Oamenii legii s-au sesizat din oficiu, după ce imaginile au devenit virale.

“În urma verificărilor efectuate de Poliția Capitalei, s-a stabilit că evenimentul a avut loc în luna ianuarie a.c., într-un magazin din sectorul 6. Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, polițiști ai Secției 22 Poliție s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”.

Reprezentanții companiei de pază

spun că cei doi angajați au fost deja dați afară. În paralel, poliția Capitalei spune că face verificări în acest caz. S-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infeacțiunii de purtare abuzivă.

„Am convocat personalul implicate la sediu pentru cercetare disciplinară și, implicit, desfacerea contractelor de muncă. Este un incient regretabil ce nu definește valorile companiei sau ale agenților noștri.

Au fost amenintați de către suspect că sunt și alte persoane în apropiere care reprezintă un pericol și s-au comportat cu violență și practici ce nu caracterizează companianoastră.

Sarcinile agenților noștri erau de a limita o astfel de escaladare și de reținere până la apariția poliției”, a afirmat Bogdan Dumitrache, director executiv firmă de pază, potrivit realitatea.net

loading...