Astrologul Mariana Cojocaru anunță vremuri grele pentru unii nativi! Zodia care își va înșela partenerul

Specialistul în Astrologie, Mariana Cojocaru a făcut previziuni importante pentru zodii. Se pare că urmează vremuri grele pentru unii dintre nativi. Există o zodie care are predispoziție spre aventuri și este la doar un pas de a călca strâmb în relația cu partenerul de viață.

Horoscop cu Mariana Cojocaru

Vin vremuri tumultoase pentru unele zodii și se lasă cu aventuri și trădări, despărțiri și noi orizonturi. Nativii zodiei Leu se pot aștepta la tot felul de schimbări care îi vor afecta emoțional pentru că au legătură cu relațiile sentimentale. Burlacii zodiei au toate șansele să înceapă un nou capitol în viața lor, pentru că vor cunoaște pe cineva care le va stârni interesul.

”Ei se pot întreba de ce nu au un partener sau de ce relația actuală nu merge așa cum își doresc cu adevărat. Totuși, acesta este un prilej bun să se dezvolte în alte domenii, precum cariera, în care vor avea succes”, a spus astrologul.

Spre deosebire de Lei care au tot felul de căutări în zona de relații și iubire, Fecioarele nu caută nimic, ele sunt statornice și se concentrează foarte mult pe familie. Este, totuși, greșit faptul că tind să pună fericirea celorlalți pe primul loc și se neglijează foarte tare.

”Persoanele din zodia Fecioară se vor axa pe familie și vor pune pe primul plan copiii, de care depinde fericirea lor. Totuși, e nevoie să găsească un echilibru între rolul de părinte și cel de soț/soție”, atrage atenția Mariana Cojocaru.

Zodia care va călca strâmb: se lasă ipitită

Se pare că nativii zodiei Rac au parte de o perioadă extrem de tumultoasă. Astrologul a anunțat că întreg anul 2022 va avea un impact major asupra lor din punct de vedere pasional. Le va face plăcere să fie ispitiți, să se lase cuceriți și de aceea se vor lansa în multe aventuri.

Mari amorezi, nativilor Rac le va face plăcere să fie ispitiți și vor avea parte de multe aventuri, a mai spus specialistul.

În ceea ce îi privește pe cei care se află deja într-o relație serioasă, astrologul Mariana Cojocaru îi avertizează să se focuseze pe partenerul de viață și să își canalizeze atenția în direcția acestuia.

Țineți cont de sfaturile specialiștilor dacă nu vreți să fiți luați de val și să distrugeți într-o clipită ceea ce ați construit cu partenerul de viață în zeci de ani. De asemenea, învățați să vă valorizați și să vă iubiți, pentru ca abia apoi veți reuși să-i valorizați și iubiți și pe ceilalți.