Asta da RĂZBUNARE! Ce motiv a invocat Anamaria Prodan, în divorțul de Laurențiu Reghecampf? Antrenorul va avea de suferit grav: „Va fi decăzut din drepturile părintești”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut deja primul termen în procesul de divorț, dar niciuna dintre păriți nu s-a prezentat la înfățișare. Impresara este pregătită pentru răzbunare și a dezvăluit ce motiv al destrămării căsniciei va apărea pe hotărârea de divorț.

Anamaria Prodan scoate la iveală noi detalii dintre divorțul de ea și Laurențiu Reghecampf. Vedeta își dorește să obțină culpa exclusivă a antrenorului în destrămarea mariajului și, totodată, cere în fața magistraților decăderea din drepturile părintești.

”Nu voi merge, astăzi (n.red. – pe 7.02.2022), la Buftea, la judecătorie, chiar dacă este primul termen al divorțului, nu are niciun sens să o fac, știu că va fi o amânare. Am depus la dosar o serie de dovezi în care mi se demonstrează, încă o dată, ce caracter are domnul Reghecampf și cât de necinstit a fost în relația pe care a avut-o cu mine. Mă delimitez total de comportamentul lui.

Chiar amintesc că, pe când noi ne pregăteam de nunta de cristal, el coresponda cu acea domnișoară și îi făcea promisiuni că va pune punct relației pe care o aveam. Că avea relație paralelă, că era necinstit în căsnicie, că își mințea amanta că nu mai are nicio relație cu mine”, a declarat impresara, pentru Fanatik.ro.

Anamaria Prodan vrea custodia exclusivă a lui Bebeto! Motivul, relația extraconjugală a lui Reghe

”Voi încerca să demonstrez că Laurențiu Reghecampf este în cuplă total în destrămarea căsniciei noastre. Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru, o să îl iau pe Bebeto. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor.

Da, normal că voi solicita, conform legii, pensie alimentară. E adevărat, Bebe nu stă în cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obține de la Laurențiu Reghecampf (antrenorul fiind plătit, susține impresarul, cu 15.000 de euro, lunar, de Universitatea Craiova, n. red.), dar sunt curioasă pe unde va scoate cămașa când va fi nevoit să plătească. Dar asta, deja, nu mai este treaba mea, va fi problema lui să îi explice acelei fete ce s-a întâmplat și de ce nu mai are bani”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată anterior.