Artista Ioana Ignat vorbește pentru prima oară despre dependența de alcool. „Nu mai luam nimic în serios”

0

Ioana Ignat are 23 de ani și a devenit într-un timp scurt, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, după ce a câștigat „Vocea României”. A lansat mai multe piese alături de interpreți de renume, printre care Cornel Ilie de la Vunk sau Edward Sanda, însă puțini cunosc detalii despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

Ioana Ignat vorbește acum la trecut despre perioada în care a fost dependentă de alcool. Cântăreața celebră obișnuia să își înece amarul în băuturile alcoolice. Ioana Ignat si Edward Sanda „Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul.

Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul.

Abia ce mi-am revenit”, a spus Ioana Ignat, potrivit Spynews. „Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins”, a adăugat Ioana Ignat.