Ar trece sau nu Carmen Brumă peste infidelitate? Dezvăluirea făcută de iubita lui Mircea Badea

0

Carmen Brumă a făcut dezvăluiri despre infidelitate în cadrul unui interviu. Iubita lui Mircea Badea a spus ce ar face dacă ar fi pusă într-o asemenea situație.

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc și se sprijină necondiționat, iar de când au devenit părinți sunt împliniți întru totul.

Recent, Carmen Brumă a participat la un eveniment monden unde s-au adunat mai multe vedete din showbiz-ul românesc. Într-unul dintre interviurile acordate, iubita lui Mircea Badea a făcut dezvăluiri și despre infidelitate.

”E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice ”Dă-mi și mie repede telefonul”, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb ”Bună, unde ești?”. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a declarat Carmen Brumă.

Formează un cuplu de mai bine de 20 de ani

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 1998 prin intermediul lui Mihai Mitoșeru, iar un mai târziu au devenit colegi de muncă.

Pe vremea aceea Carmen era asistenta lui Mircea și a lui Oreste la emisiunea ”Noaptea târziu”. Relația celor doi a început în anul 2000, însă au făcut-o publică abia opt ani mai târziu, când au fost surprinși de presă plimbându-se de mână pe plajă.