Anunț de închiriere viral, pentru această garsonieră din Cluj-Napoca: „900 lei, nu primim animale și..”

Un anunț de închiriere a unei garsoniere din Cluj-Napoca a stârnit mai multe controverse în mediul online. Proprietarii spun că nu acceptă copii sau animale, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

O femeie din Cluj-Napoca a anunțat că își închiriază garsoniera. Are doar două cerințe în cazul viitorilor chiriași: să nu aibă animale și nici copii.

900 lei plus garantie termen lung nu primim animale si copi” – este anunțul lipsit de orice normă gramatică postat de proprietara garsonierei de 20 de metri pătrați din Cluj-Napoca.

„Nu ținem trântori gestanți”

Cei care au văzut anunțul, căutând un spațiu de închiriat, au reacționat rapid: „Dar dacă rămân gravidă, irelevante circumstanțele, practic individa îmi interzice să păstrez sarcina, așa-i? Trebuie să rup ușa la ginecologi să fac avort că altfel catrafusele la poartă și valea de la ușa mea. Nu ținem trântori gestanți. A scris ”Copi”. Văleleu de capul meu!”, a comentat o femeie, la vederea anunțului, conform Știri de Cluj.

Garsoniera se închiriază lunar cu suma de 900 de lei.

Ireal câți bani cere o clujeancă pentru o casă bătrânească din Gherla! „E un zero în plus sau nu văd bine?”

Piața imobiliară a explodat, iar prețurile locuințelor sunt destul de mari, chiar și în orașele mici. De exemplu, o clujeancă vinde o casă bătrânească din Gherla la un preț fabulos.

O locuință bătrânească din Gherla a fost scoasă la vânzare la un preț ce concurează caselor din Pipera.

Lasă un comentariu