Antonio Passarelli si-a adus fiul in Romania si lucreaza impreuna! Michael e tot bucatar

0

Facut celebru de Bittman, prin intermediul emisiunii “Danutz SRL”, preluat apoi, pentru scurta vreme, de Teo – cu care baga mana-n foc ca a fost si e doar prieten si nu i-a legat vreo iubire -, Antonio Passarelli e la fel de vedeta TV cum e chef. Iar fiul i-a mostenit pasiunea pentru bucatarie si si-a ales aceeasi meserie.

Antonio a cam disparut, de-o vreme, din ”peisaj”, dar lipsa lui, spune el, e motivata. ”Ma intreaba lumea: ce faci, mai existi? Da, sunt bine, daca nu stau pe Facebook ori la sprituri, nu inseamna ca am probleme! Lucrez enorm, am evenimente multe. Si daca aleg sa nu merg la emisiuni ori la anumite evenimente, nu inseamna ca sunt increzut ori pretentios. Pur si simplu nu am timp. Daca am un contract luat din timp, e ceva ce ma obliga sa-l duc la bun sfarsit, sa fiu serios, sa-l respect”, ne spune Passarelli.

Celebrul bucatar, care lucreaza intr-un palat aflat in imediata vecinatate a Bucurestiului, e ocupat, insa este fericit ca si-a gasit un ajutor de nadejde. El l-a convins pe Michael, fiul sau, sa vina in Romania si sa-l ajute. ”Impart acesta frumoasa meserie cu el. Michael Passarelli a umblat prin jumatate de Europa ca sa invete si s-a sacrificat enorm pentru meseria asta. O face cu dragoste, e langa mine si asta ma bucura”, ne-a marturisit simpaticul Antonio, care a implinit recent 60 de ani.