Antonia, mai sexy ca niciodată. „Pe locuri, fiți gata, judecați!”

Recent, în mediul online, Antonia (32 de ani) a publicat o fotografie într-o ipostază extrem de sexy. În imagine, artista poartă o rochie cu imprimeu multicolor, decupată în lateral. Aflată într-o baie, cântăreața are piciorul drept ridicat, sprijinit pe mânerul ușii de la duș, creând iluzia că nu ar purta lenjerie intimă.

Antonia, mai sexy ca niciodată. „Pe locuri, fiți gata, judecați!”

„Pe locuri, fiți gata, judecați! 🤣 (Evident) 😘😘”, a scris solista în descrierea fotografiei. „Gosh damn! 🔥🔥🔥 [Dumnezeule]”, a comentat logodnicul ei, Alex Velea (37 de ani).

„Cea mai sexy!; Absolut superbă!; Zeiță cu picioare perfecte!; Frumos corp!; Fără inhibiții, curajoasă!; Ești cea mai frumoasă femeie din lume!”, acestea au fost doar câteva dintre reacțiile pozitive de la postarea artistei.

Antonia, mai sexy ca niciodată. „Pe locuri, fiți gata, judecați!”

„Doamne ferește, măi Antonia, te-a înzestrat Dumnezeu cu o frumusețe pe care ar fi vrut-o orice femeie, ți-a mai dat și harul de a cânta, oare de ce era nevoie să te mai dezbraci? Iartă-mă, dar chiar nu era necesar să faci asta”, a mai comentat cineva. „Pot vedea copiii pozele astea, aloo nu mai suntem în era Playboy…”, a mai scris un urmăritor.

Cum se menține Antonia în formă?

„Am o dietă și merg la sală cu Alex. Mă întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după mergem la sală dimineața”, mărturisea artista în trecut.

„Fac sală cât de des pot, dar și mănânc destul de mult, doar că sănătos: piept de pui sau vită, broccoli, sparanghel, salate. Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez și multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, mai spunea Antonia atunci.

La finalul anului acesta, Antonia și Alex Velea vor aniversa 10 ani de relație. Perechea s-a logodit în iulie 2021 și are doi fii, Dominic, în vârstă de 7 ani, și Akim, în vârstă de 5. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani.