Anna Lesko, totul despre presupusa relație cu Gabi Bădălău. Ce se întâmplă, de fapt, între ei

0

Anna Lesko este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, care se pare că acum s-a aruncat în brațele lui Gabi Bădălău. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a ajuns în atenția publicului de când s-a combinat cu ea și se pare că acum șochează cu fiecare gest. Frumoasa Anna Lesko a clarificat situația, explicând ce se întâmplă între ea și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Anna Lesko neagă relația cu Bădălău

Gabi Bădălău este într-un conflict continuu cu femeile din viața lui. Celebrul fiu al fostului ministru al Economiei se ceartă deja de un timp bun cu fosta soție pentru divorț și custodie și, mai nou, a început scandalul și cu Drăgușanca. Cei doi au trăit o poveste de dragoste și făceau planuri de nuntă, dar acum s-au despărțit definitiv.

Totuși, nu este prima dată când cei doi se despart, dar se pare că acum ar fi vorba despre o altă femeie care a intervenit în relația lor. Mai exact, Anna Lesko ar fi noua iubită a lui Bădălău, cu care acesta chiar ar fi ieșit la o cină romantică de curând și ar fi petrecut timp împreună.

Anna Lesko a aflat din presă ce se vorbește despre ea și a vrut să clarifice situația. Astfel, ea a precizat pe Instagram că, deși este o persoană publică, nu vrea să fie târâtă prin scandaluri cu care nu are legătură.

Artista a explicat că nu o cunoaște pe Bianca, dar nici pe Bădălău, motiv pentru care nu s-ar putea pune problema că sunt împreună. Mai mult, ea spune că nimeni nu ar trebui să se bage în viața ei personală, pentru că este liberă să o trăiască cu cine vrea.

“Cu Bianca Drăgușanu am avut un singur contact în viața mea, de câteva secunde, prin intermediul unei emisiuni unde a fost invitată. Cât despre Gabi Bădălău, n-aș putea să vă ajut cu nimic, întrucât nu cunosc absolut deloc personajul. Sunt o persoană publică, dar nu sunt o persoană mondenă. Nu mă pasionează presa mondenă, cu atât mai mult să fac parte din ea. Niciodată nu mi-am pus viața personală pe tapet și nu voi face asta”, a scris Anna Lesko pe Instagram.

Bianca Drăgușanu susține că Anna Lesko este cu Bădălău

Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și a comentat și ea acest subiect. Blondina, fosta iubită a lui Bădălău, a explicat că știe de relația lor, pentru că a văzut câteva conversații dintre cei doi. Totuși, a preferat să nu facă prea multe declarații, pe motiv că fiecare este liber să facă ce vrea.

”Știu de existența Annei Lesko. Am văzut mesaje între ei doi. Acum, fiecare face ce vrea. Mai mult nu comentez”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu a spus că nu știa de această nouă relație, dar nici nu o interesează prea tare. Singurul lucru care o privește este ca ea și Gabi să aibă o relație normală de dragul copiilor și ca acesta să își dea interesul față de cei mici.