Andreea Tonciu, atacată în public de un tânăr: „Va răspunde penal pentru tot”

0

Andreea Tonciu a fost atacată în public, iar această întâmplare neplăcută a speriat-o îngrozitor. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a povestit ce i s-a întâmplat după ce a refuzat doi băieți să facă o filmare alături de ei. În timp ce se afla la coadă la drive-thru, la un fast-food din București, Andreea Tonciu s-a trezit cu doi băieți la geamul mașinii care i-au cerut să facă împreună un TikTok.

Bruneta i-a refuzat, iar aceștia au făcut un gest total neașteptat. „M-am oprit să-mi iau o cafea și doi indivizi m-au urmărit. Cred că mi-au recunoscut mașina sau pe mine și au venit la mine la geam să-mi ceară să fac un TikTok cu ei.

Eu i-am refuzat categoric pentru că nu-i cunosc și mai ales acum în pandemie”, le-a povestit Andreea Tonciu urmăritorilor ei de pe Instagram. Vedeta a rămas fără cuvinte în momentul în care aceștia au început să vorbească foarte urât, iar la un moment dat au început să arunce cu suc pe ea, dar și pe mașina pe care o conducea. Andreea Tonciu a povestit toată întâmplarea și nu are de gând să lase lucrurile așa.

„Acești doi băieți tot veneau după mine, mă urmăreau continuu. M-am oprit, mi-am dat comandă de cafea, am plătit la celălalt ghișeu cafeaua, ei tot veneau după mine și îmi cereau TikTok. Vorbeau și foarte urât. Am fost să-mi ridic cafeaua, am deschis geamul la mașină și unul dintre băieți a venit iar la geamul meu și tot îmi repeta că el vrea TikTok cu mine.

L-am refuzat foarte frumos și la un moment dat, avea o sticlă de suc în mână, a deschis sticla și a aruncat pe mine, pe mașină”, a mai spus Andreea Tonciu pe instastory. După episodul îngrozitor prin care a trecut, Andreea Tonciu va merge la Poliție, unde speră că acela care a atacat-o va primi o pedeapsă și va plăti pentru ce a făcut. „În ce lume trăim?! În ce țară trăim, dacă am ajuns să fim atacați pe stradă că nu se poate face un TikTok. (…) Băiatul va răspunde penal pentru tot ce a făcut, credeți-mă!”, a conchis bruneta.