Andreea Tonciu a publicat primele imagini cu agresorul care i-a taiat sotul cu cutitul: ” Politia este in alerta! Il cauta pe acest individ care ne-a atacat”

loading...

Andreea Tonciu se afla in masina cu fiica si sotul ei, in momentul in care Daniel Niculescu a fost atacat cu un cutit.

Andreea Tonciu a publicat mai multe filmuete si imagini cu cel care l-a taiat cu cutitul pe sotul ei la o intersectie in zona Dristor acum cateva ore. Bruneta s-a speriat si a fost si socata deopotriva sa asiste la o astfel de scena avand in vedere ca si copilul era de fata cand a avut loc incidentul.

Andreea si-a iesit din minti in fata politistilor si nu a mai rabdat spunand ca:”Unde suntem noi, în junglă, oameni de ăștia nebuni.” ”Deci în 2020 mergi cu mașina și te ia lumea la bătaie. Cine atacă cu cuțit, fraților, în ce lume trăim. Mi-a atacat soțul, eram cu copilul în mașină! Nu se poate așa ceva”, a mai spus Andreea.

Andreea a publicat si date despre agresorul sotului ei si despre masina pe care o conducea in acel moment. Scandalul dintre Daniel Niculescu si celalalt sofer s-ar fi produs in urma cu cateva minute in zona Dristor. Andreea, fiica, sora si sotul ei se aflau in masina cand a izbucnit altercatia. Politia a sosit de urgenta la fata locului, dar si o ambulanta pentru a-i acorda ingrijiri ranitului. Din filmuletul postat de Andreea pe contul ei socializare, se poate vedea cum Daniel a fost urcat in ambulanta, barbatul fiind pus pe targa pentru a i se ingriji ranile.

loading...