Andreea Marin, schimbare interesantă de look. „Ai întinerit cu 10 ani”

Andreea Marin (47 de ani) a optat recent pentru o schimbare interesantă de look. Jurnalista a postat un selfie cu transformarea pe Instagram, urmăritorii săi reacționând imediat. În nici 24 de ore de la publicare, imaginea are peste 23.500 de aprecieri și peste 500 de comentarii.

Andreea Marin, schimbare interesantă de look. „Ai întinerit cu 10 ani”

„Ai întinerit cu 10 ani cu noul look!!!; Frumoasă schimbare, te avantajează culoarea părului și sprâncenele; E incredibil cât de bine vă stă blondă!!!; Wow, ce schimbare frumoasă!; Nu te-am recunoscut, Andreea, îți stă foarte bine!; Nu cred să fi arătat vreodată mai bine! Înflorești, pur si simplu”, acestea au fost doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor prezentatoarei TV.

„Femeii frumoase care iubește și este iubită îi stă bine oricum!”, a mai scris cineva. De mai bine de 5 ani, jurnalista formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu (37 de ani).
Andreea Marin, schimbare interesantă de look. „Ai întinerit cu 10 ani”„E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”, spunea prezentatoarea TV în toamna anului 2020, pentru Unica.

Andreea Marin este mama unei fiice, Ana Violeta (14 ani), din fostul mariaj cu Ștefan Bănică Junior (54 de ani). Primul soț al jurnalistei a fost directorul de marketing Cristian Gheorghiță. După divorțul de acesta, prezentatoarea TV s-a recăsătorit cu Ștefan, de care a divorțat în 2013. Din 2014 până 2017, Andreea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Tuncay Öztürk.

Despre o viitoare nuntă, în ianuarie 2022, Andreea Marin declara pentru Click!: „Toate la timpul lor. Nu e nicio grabă”.

„Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care să se întâmple altfel”, mai spunea jurnalista în noiembrie 2021, pentru Impact.

În iulie 2021, prezentatoarea TV a vorbit despre o a doua sarcină.

„Când o vrea Dumnezeu. (…) Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori. Sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, mai declara Andreea Marin la începutul anului 2020, pentru Libertatea.