Andreea Marin, mărturisiri sincere despre depresie. A dus o luptă grea cu boala:

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și iubite femei din România. Se bucură de mare succes și are o mulțime de fani, o familie frumoasă, dar viața ei nu a fost mereu la fel de frumoasă. S-a luptat mult timp cu depresia și a fost la un pas de a face lucruri tragice din cauza acestei boli.

Andreea Marin a suferit de depresie

Andreea Marin este una dintre cele mai celebre vedete de la noi din țară. Este o femei împlinită din toate punctele de vedere, are o carieră de succes, o familie minunată și este foarte iubită de cei din jur. Cu toate acestea, viața a pus-o la încercare de multe ori și a avut parte de o mulțime de dezamăgiri.

Invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, Andreea Marin a vorbit și despre depresie, una dintre cele mai mari probleme cu care s-a confruntat. Vedeta a mărturisit că, imediat după naștere, a început să aibă stări anxioase și cu greu și-a dat seama ce se întâmplă cu ea.

Zâna a explicat că avea multe dureri pe suflet și de aici a izbucnit depresia. Ajunsese să nu mai poată dormi, să fie mereu agitată, să plângă mult și chiar să își înece durerea în mâncare. Din acest motiv a luat mult în greutate și

„Depresia nu vine din cer, aveam niște probleme pe suflet, dar nu motivau ceea înseamnă o boală. Depresia este o boală și felul în care se manifestă nu este deloc plăcut. Nu poți să ai o stare bună zi de zi mult timp. Nu poți să mai dormi și știm ce face lipsa de somn”, a explicat Andreea în podcastul „Fain & Simplu”.

A fost la un pas de un gest extrem

Andreea spunea că cea mai mare durere o simțea când își ținea fiica în brațe și nu înțelegea de ce nu putea dezvolta sentimente pentru ea în adevăratul sens al cuvântului. Consideră că a fost o norocoasă, pentru că a ajuns la medic la timp, înainte de a comite un gest extrem, de care era tot mai aproape.

Cât despre viața personală, Andreea consideră că totul s-a întâmplat cu un motiv și nimic nu a fost o greșeală. Relațiile eșuate au fost o lecție pentru ea și nu pune nimic pe seama vârstei fragede la care s-a îndrăgostit.