Andreea Mantea a luat o decizie surprinzătoare. Unde pleacă vedeta din toamnă

Andreea Mantea a luat o decizie importantă în viața ei, dar și surprinzătoare, dat fiind faptul că este o femeie împlinită de punct de vedere profesional. Vedeta și-a dorit mult să facă asta și iată că planetele s-au aliniat în direcția potrivită. Acum a făcut anunțul pentru toți cei care o urmăresc și o apreciază.

Unde pleacă Andreea Mantea începând din toamnă

Andreea Mantea a anunțat că în această toamnă se va înscrie la facultate. Vedeta  de televiziune de la Kanal D spune că acesta este un vis mai vechi pe care a decis să-l facă realitate. Mantea se va înscrie la Facultatea de Psihologie. Știe clar ce își dorește să facă și spune că asta îi va aduce împlinire. Vedeta a spus că a lucrat mult cu oamenii, că au fost multe persoane pe care le-a ajutat și consideră că merită o diplomă în acest sens.

Nu fac facultatea asta pentru mine. Eu mă înțeleg foarte bine și mai ales pe ceilalți. Sunt atât de bună pe ceea ce fac. Iertați-mă că mă laud singură. Dar sunt bună în relația mea cu cei care mi-au cerut ajutorul de fiecare dată. În momentul în care întorci niște oameni de pe un drum care se termină urât, cumva cred că eu merit și o diplomă în sensul ăsta. Vreau să fie oficial, a spus Andreea Mantea pentru EGO.ro.

Andreea Mantea a fost mereu atrasă de zona aceasta, i-a plăcut să discute cu oamenii, să le asculte păsurile și să-i ajute să găsească cea mai bună cale în viața lor. Din acest motiv, de-a lungul carierei sale în televiziune, Mantea s-a aflat la cârma unor emisiuni cu și despre oameni și a fost apreciată în această postură.

Andreea Mantea a trecut prin momente grele

Prezentatoarea tv nu a avut o viață neapărat ușoară. Sinceră din fire, Andreea Mantea a povestit că a trecut prin momente foarte grele, că a fost înșelată, iar mai apoi, peste ani, agresată de către cel pe care urma să-l facă tată.

Mantea a ținut cu tot sufletul să treacă peste toate și să aducă pe lume copilul pe care și l-a dorit dintotdeauna. Așa se face că acum ea se mândrește cu un băiat frumos și deștept care o împlinește enorm.