Andra, scene halucinante la Românii au Talent! L-a înjurat pe Mihai Bobonete, după ce a întrebat-o de foştii iubiţi: “Ce te f**e pe tine grija”?

În ultima ediție de la “Românii au talent”, Andra a răbufnit după ce a fost întrebată de Mihai Bobonete de foștii iubiți. Artista a oferit o scenă halucinantă în cadrul show-ului și nu a ezitat să-l înjure pe actorul de comedie. În discuție a intervenit și celălalt jurat, Andi Moisescu.

Andra a avut un derapaj care nu o caracterizează când Mihai Bobonete a întrebat-o cu câți băieți s-a sărutat până acum. Totul a fost, însă, în spirit de glumă, cei trei jurați de la “Românii au talent” fiind buni prieteni și cunoscuți că au un simț dezvoltat al umorului.

În continuare, vă prezentăm dialogul dintre jurații de la “Românii au talent”.

Mihai Bobonete: Ia zi, Andra, cu câți băieți te-ai sărutat?

Andra: Noi avem o vorba, ce te f**e pe tine grija cu câți m-am pupat eu? Vrei să scot lista, mă iei în evidență, să îmi faci rău? Nu vă faceți griji, că nu vă spun.

Andi Moisescu: E de mult timp cu Măruță, câți să fie?

Andra: Hai, nu fiți obraznici! Vorbim de sărutare, da?

Mihai Bobonete: Tu, în loc să ieși la suprafață, mai rău te scufunzi.

Andra: Nu oi fi chiar așa proastă, numai cu Măruță să mă pup. M-am pupat și eu cu niște băieți.

Cum a cucerit-o Cătălin Măruță pe Andra

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Puțini, însă, sunt cei care știu cum a cucerit-o prezentatorul TV pe artistă. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii pe care o prezenta Cătălin Măruță la TVR.

Andra nu era deloc atrasă de cel care avea să-i devină soț, mai ales că prezentatorul TV avea la acea vreme părul lung. Însă, după ce Cătălin Măruță și-a schimbat look-ul, Andra a început să îl privească cu alți ochi.

Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra, în urmă cu ceva timp.