Andra Măruță, mesaj emoționant de ziua fiicei ei. Fanii au reacționat imediat

0

Andra și Cătălin Măruță o sărbătoresc astăzi pe fiica lor, Eva Maria Ioana. Micuța prințesă care poartă numele Fecioarei Maria, este și astăzi în centrul atenției când este ziua ei onomastică. Părinții ei celebri au postat fiecare pe conturile lor de Instagram, câte un mesaj cu urări de La mulți ani pentru mezina familiei.

La mulți ani, Eva Maria Ioana Măruță!

Este dublă sărbătoare în familia Măruță. De Nașterea Domnului, cunoscută și sub numele de Sfânta Maria Mică, Andra și Cătălin Măruță o sărbătoresc pe fiica lor Eva Maria Ioana care poartă un nume sfânt.

În cinstea ei, atât Andra cât și soțul ei, omul de televiziune Cătălin Măruță, au felicitat-o pe mezina familiei și prin intermediul unor postări pe rețelele de socializare.

De ziua ei de nume, încerc să îi mai spun o dată fetiței mele ce simt pentru ea, deși e atât de greu pentru o mamă să-și pună în cuvinte iubirea imensă! La mulți ani, Eva Maria Ioana, și îți mulțumesc că ai venit în viețile noastre și ai completat familia așa cum visam dintotdeauna!, au fost cuvintele scrise de Andra pentru fetița ei.

Internauții au reacționat imediat și i-au urat micuței Eva Maria Ioana multă sănătate, bucurii și noroc în viață. Fetița este foarte îndrăgită de către public și are proprii ei fani care o urmăresc pe conturile sociale.

Mesajul lui Cătălin Măruță pentru fiica lui

Un mesaj frumos, plin de însemnătate, a avut și Cătălin Măruță pentru fiica lui, în zi de mare sărbătoare pentru credincioșii ortodocși. Prezentatorul tv i-a transmis fiicei lui să fie mereu cu sufletul deschis, pentru ca lumea să o poată cunoaște cu adevărat. Așa cum a spus și Andra, Eva a fost cea care a venit pe lume ca să completeze și să întregească familia.

La mulți ani, pișcot! Să fii mereu cu sufletul deschis, să te poată cunoaște cu adevărat toată lumea! Eva Maria Ioana, te iubesc!, a fost urarea lui Măruță pentru Eva Maria.

Eva este mezina familiei Măruță. Pe 23 iulie, fetița a împlinit șase ani. Eva mai are  și un frate mai mare pe nume David. Ambii pot fi considerați adevărați influenceri la vârsta lor. Atât Eva cât și David au zeci de mii de urmăritori pe Instagram. Fără dar și poate, Andra și Cătălin Măruță sunt doi părinți mândri și împliniți.