Andra Ghinea a zăcut inconștientă pe pământ și nimeni nu i-a oferit ajutor

Designerul Andra Ghinea a leșinat ieri în parcarea blocului în care locuiește. Timp de trei minute, tânăra a fost inconștientă. În tot acest timp, nimeni nu i-a oferit ajutorul. Momentul a fost surprins de camerele de filmat din parcare.

A zăcut inconștientă pe pământ, fără ca nimeni să-i ofere ajutorul! „Scriu asta cu lacrimi în ochi”

„Scriu asta cu lacrimi în ochi. Până nu am ajuns să trăiesc pe pielea mea asta nu am putut crede că trăim într-o lume de oameni fără suflet!”, a început Andra Ghinea, la Insta Story.

„Astăzi, la ora 16, am coborât să îmi ridic un colet. Încă din lift, când m-am uitat în oglindă, am realizat că mi s-a spart un vas de sânge la ochi și aveam o pată roșie”, a continuat.

A zăcut inconștientă pe pământ, fără ca nimeni să-i ofere ajutorul! „Scriu asta cu lacrimi în ochi”

„La scurt timp după ce am ieșit în parcarea blocului, am avut un atac de panică și efectiv mi-am pierdut vederea. Am amețit, am încercat să mai fac câțiva pași și să mă ghemuiesc, pentru că simțeam că o să leșin, însă nu am mai reușit. M-am izbit inconștientă cu capul de zid, apoi am căzut lată la pământ pentru 3 minute. Știu toate lucrurile astea pentru că am preluat filmările de la paznic, care, bineînțeles, nu m-a văzut”, a completat.

„Am reușit să mă trezesc. Nu îmi aduc aminte absolut nimic, însă deveneam din ce în ce mai conștientă și vedeam cum trec oamenii pe lângă mine și nimeni nu îmi oferea niciun ajutor, eu neavând vlagă să vorbesc sau să mă ridic”, a adăugat.

„Nu pot să mă controlez. Nu pot să îmi revin din plâns știind că eu am zăcut în mijlocul parcării și nu am primit niciun ajutor. Putea fi oricine. Indiferent de om sau animal, vă rog din suflet să ajutați dacă vedeți pe cineva care nu e în apele lui sau are nevoie de ajutor!”, a mai scris.

„Într-un final, a venit ambulanța cu 3 dintre cele mai bune suflete pe care le-am cunoscut în ultima perioadă. 3 bărbați care m-au tratat ca pe copilul lor, deși eram a nimănui. Deschide ochii, uită-te în jurul tău și oferă ajutorul oricărei vietăți! Haideți să fim oameni, pentru că un caz de genul, de multe ori, poate fi fatal! Eu sunt bine, doar Dumnezeu a fost cu mine atunci!”, a încheiat.