Anda Călin, detalii despre relația cu Liviu Vârciu. „Pe mine nu prea ai cum să mă minți, nu prea ai cum să mă prostești”

0

Anda Călin și Liviu Vârciu sunt împreună de mai mult timp și chiar dacă la începutul relației s-au despărțit pentru o perioadă, în cele din urmă, cei doi și-au mai dat o șansă de care profită din plin.

Iubita lui Vârciu a vorbit despre relația cu tatăl copiilor ei. „Cea mai mare cumpănă a noastră a fost când ne-am despărțit! Și eu zic că a fost o cumpănă bine-venită în relația noastră, pentru că ne-a echilibrat mai mult ca familie, ne-a făcut să înțelegem mai multe lucruri, ne-a făcut să ne dăm seama că ne certăm din lucruri care nu contau și pe care nu le comunicăm cum ar fi trebuit într-o relație și ne-a ajutat să fim închegați, să spun așa!”, a declarat Anda Călin pentru Ciao. Anda Călin a vorbit și despre relația pe care Liviu o are cu cei mici.

„Cu Anastasia este, este leșinat după ea, este ceva ieșit din comun. Parcă nici tata, care mă sufoca cu iubire, nu era așa. O obligă să îl ia în brațe și să o iubească! Copilul numără până la 3 și spune: «Gata, m-ai iubit!.

Ne-am iubit! Haide să…» Cu cel mic, el nici cu Anastasia, până nu a început copilul să dezvolte o relație, copilul cu tatăl, nu tatăl cu fetița sau cu băiatul, nu a fost atât de atașat! Acum, când îl vede că începe să îi spună «Tati, tati, tati», vine spre el și îl ia în brațe, «Da, tata». El îmi spune că sunt un mic agent. Pe mine nu prea ai cum să mă minți, nu prea ai cum să mă prostești, la mine ori e albă ori e neagră, nu există variantă de mijloc în problemele acestea.

La începutul relației a mai încercat să mai aibă niște scăpări, pe care nu le-a dus la bun sfârșit, pentru că nu a mai apucat. Nu știu dacă le-ar fi dus, el spune că nu, dar să nu băgăm mâna în foc nici pentru noi, dar păi pentru alții, și a văzut cum stă treaba cu mine, că mă cam prind de lucruri și nu prea poate face nimic și s-a potolit! El zice că oricum nu are nevoie și nu ar face nimic, dar, ți-am spus, nu băgăm mâna în foc pentru nimeni, atât timp cât toate merg bine, îi oferi celuilalt încredere deplină”.