Anca Turcasiu este pregatita sa devina soacra si bunica

0

Surprinsa in culisele unui spectacol de teatruAnca Turcasiu ne-a uimit cu infatisarea sa. Indragita actrita juca rolul unei doamne in varsta si deghizarea ne-a indus in eroare chiar si pe noi. Ei bine, am profitat de ocazie pentru a afla daca se pregateste pentru unul dintre cele mai frumoase roluri din viata sa: acela de bunica.

Anca Turcasiu, care anul acesta va implini 49 de ani, este casatorita de doua decenii cu George Cristian, de profesie medic stomatolog, si au impreuna un fiu, Radu Alexandru, care a ajuns la varsta de 20 de ani.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi interior

Anca si fiul sau Anca Turcasiu ne-a marturisit ca este pregatita sa devina bunica, dar si soacra, desi nu stie cat de bine va reusi sa-si joace aceste roluri pana „nu va intra in scena”.

Pe de alta parte, indragita actrita ne-a dezvaluit ca a fost o mama foarte indulgenta si ingaduitoare, ba chiar si-ar face niste reprosuri la acest capitol. Ei bine, pe cat de cunoscuta si familiarizata cu lumina reflectoarelor este Anca Turcasiu, pe atat de mult evita fiul sau expunerea publica, ba chiar i-a interzis mamei sale sa vorbeasca despre acest subiect.