Anca Lungu a publicat o imagine cu părinții ei. Ce mesaj a transmis fosta prezentatoare TV

0

Anca Lungu și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a postat o imagine cu părinții ei. Vedeta a transmis și un mesaj emoționant pentru cea care i-a dat viață.

„Deşi sunt amândoi în fotografie (o fotografie recentă, de la nunta fratelui meu) postarea aceasta e despre mama. Bine, şi puţin despre tata, care de ziua numelui ei, i-a cumpărat tort şi-a aşteptat-o să sărbătorească împreună după serviciu. Mama nu e Maria, ci Mărioara şi mi se pare că diminutivul ăsta i se potriveşte atât de bine! Ştiţi care e primul cuvânt care îmi vine în minte când mă gândesc la mama? «Blândeţe»!”, spune Anca. Fosta ştiristă de la Antena 1 locuieşte acum în Franţa.

Anca Lungu a publicat o imagine cu părinții ei. Ce mesaj a transmis fosta prezentatoare TV

„Departe de mine orice gând de a mă muta vreodată din ţară. Nu mi-am imaginat vreodată cum ar fi să plec. Şi totuşi, când viaţa m-a pus în faţa acestei decizii imense am fost surprinsă de propriul meu curaj. Pentru că oricât de frumos ar fi noul acasă, schimbarea presupunere ieşirea din orice zonă de confort. Şi după un timp vine şi răsplata.

Nu mă refer la peisaje de care se bucură ochii, ci la senzaţia de bine şi pace în totală armonie cu imagini ca aceasta. Pentru că sufletul nostru continuă să fie modelat de tot ceea ce ne înconjoară”, a spus Anca Lungu recent, potrivit okmagazin.