Anamaria Prodan și Reghe, gesturi de iubire. Ce cadou luxos a primit impresara de la soțul ei

0

Anamaria Prodan și Reghe trec prin cea mai grea perioadă a vieții lor. Cei doi soți trăiesc o dramă în ceea ce privește relația lor, mai ales de când antrenorul a declarat că divorțează, dar se pare că nu a mai avut loc acest eveniment. Deși se zvonește că nu mai sunt în relații bune, se pare că impresara a primit un cadou de lux de la soț.

Anamaria Prodan, cadou de lux de la Reghe

Anamaria Prodan și Reghe au căsnicie de 13 ani, timp în care au trecut prin multe greutăți. De-a lungul acestor ani s-a vorbit de mai multe ori despre divorț, dar Reghe a confirmat abia acum că mariajul lui are probleme.

Deși Anamaria recunoaște că lucrurile nu mai sunt la fel între ea și soțul ei, niciodată nu a recunoscut că vrea să îl părăsească. A negat orice zvon legat de divorț și a spus că totul merge bine, deși nu este așa.

Se pare, totuși, că cei doi au ajuns la sentimente mai bune. După ce s-a spus că Reghe face cadouri scumpe femeilor cu care o înșală pe Anamaria, i-a făcut și soției lui un dar extrem de luxos. Așa cum ne-a obișnuit, impresara ne împărtășește fiecare moment important din viața ei și se laudă cu orice reușită.

Acum, Anamaria Prodan a publicat pe Instagram o imagine cu un ceas de mare valoare, specificând că este cadou de la soțul ei. Impresara a fost foarte încântată de darul primit și a ținut să se laude cu el.

Anamaria Prodan, pregătită să îl ierte pe Reghe

Anamaria Prodan a recunoscut că are probleme în căsnicie, dar asta după mult timp în care a încercat să ascundă aceste aspecte. Impresara a spus chiar și că ea și Reghe au discutat despre divorț, dar nu vrea să îl părăsească până nu luptă suficient.

Anamaria Prodan spune, însă, că este dispusă să îl ierte, orice ar fi. Impresara este dispusă să treacă peste orice și să închidă ochii la ce a făcut și la fel și copiii lor, dar toate acestea dacă va vedea că îi pare rău și că își dorește și el să aibă din nou o familie fericită.

 „Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii. Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus. Închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi. Numai un om pe care Dumnezeu îl iubește mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră.”, a spus Anamaria.