Anamaria Prodan, lovitură grea pentru Reghe. Vrea să-l bage la închisoare pe antrenor: ”Este pușcărie foarte multă!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec prin cea mai grea perioadă a vieții lor. Cei doi sunt acum în plin proces de divorț și nu se înțeleg deloc. Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă, iar impresara face acuzații grave la adresa antrenorului.

Anamaria Prodan îl vrea pe Reghe la închisoare

A trecut un an de când Laurențiu Reghecampf a anunțat că va divorța de Anamaria Prodan. Deși nimeni nu se aștepta la așa ceva, inevitabilul s-a produs, fostul antrenor al Craiovei și-a întemeiat o nouă familie și iubește nebunește, dar cea care nu are deloc liniște este Anamaria.

Impresara face noi acuzații la adresa lui Reghe, după ce nu i-a deloc pace acestuia. Vedeta susține că antrenorul de la Neftchi Baku i-ar fi furat lucruri și bani din casă, printre care și un dosar medical, iar acum o și șantajează și nu o lasă deloc în pace, motiv pentru care și ea vrea să se răzbune cu orice preț. Are de gând să ajungă în instanță cu acest subiect și vrea ca Reghe să plătească pentru faptele sale.

„Gândește-te că orice prostie ar face, orice mitocănie… că mi-a luat dosarul medical, că îl publică. El nu știe că își face și mai mare rău. Să ai dosarul medical al cuiva și să îl șantajezi cu dosarul medical. Este pușcărie foarte multă! Și în America, și în România. Și oriunde. El și-a pierdut toate mințile pe care le mai avea. Iar eu sunt Anamaria Prodan. Și pot să vorbesc când am dreptate și când am probe”, a spus Anamaria Prodan pe YouTube.

Reghe, un tată iresponsabil?

Anamaria Prodan nu are deloc cuvinte de laudă la adresa lui Reghe. Din contră, spune despre încă actualul ei soț că este un tată iresponsabil, care nu a plătit pensie alimentară fiului său de un an. Astfel, suma s-ar ridica la peste 100.000 de euro, bani care i s-ar cuveni lui Bebeto și pe care tatăl lui nu i-ar fi dat.

„Laurențiu a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic. «Trimite ce vrei, când consideri tu», i-am zis”, mai spune ea.

De altfel, în luna iulie ar fi spus că vrea să îl ia pe Bebeto la el, la Craiova, lucru care nu s-ar fi întâmplat nici până acum, așa cum declară Anamaria.