Anamaria Prodan, filmare virală pe Tik Tok. Cum a fost surprinsă impresara

Anamaria Prodan (49 de ani) a fost filmată în baie, fără machiaj, îmbrăcată lejer, în haine de casă, iar clipul s-a viralizat pe rețelele de socializare. Momentul a fost surprins de Sarah Dumitrescu (21 de ani), fata cea mică a Anamariei din primul mariaj cu fostul baschetbalist, Tibi Dumitrescu, și postat pe Tik Tok.

În clipul video, impresara este nemachiată, îmbrăcată cu o bustieră cu imprimeu animal print, o pereche de pantaloni de pijama, în carouri și a fost surprinsă în timp ce se uită în oglinda din baie și își prinde părul în coadă. În tot acest timp, apare în cadru și Sarah, stând rezemată de un perete și părând dezamăgită că mama ei nu vrea să o ia cu ea în oraș.

“Când mama ta nu vrea să te scoată în oraș cu ea” – este mesajul postat de Sarah în dreptul filmării.

Anamaria Prodan, filmare virală pe Tik Tok. Cum a fost surprinsă impresara

Momentul a adunat peste 1,8 de milioane de aprecieri din partea internauților și câteva sute de mesaje.

Sarah Dumitrescu studiază în California, Statele Unite ale Americii. Acolo, tânăra practică baschetul profesionist, fiind în echipa Cal Poly din mai 2021. Calitățile sportive ale fiicei Anamariei Prodan au fost lăudate de antrenorul echipei.

Sarah are o abilitate excelentă de a înscrie. Este un «monstru» pe tabelă și aduce o etică de muncă excelentă și o mentalitate câștigătoare. Cu abilitatea ei de a marca și cu duritatea ei fizică și mentală devenim o echipă mai bună”, declara antrenorul Cal Poly, Faith Mimnaugh, în primăvara anului trecut.

Pe lângă sport, Sarah Dumitrescu mai este pasionată de machiaj și de tatuaje.