Ambulanța, de urgență în emisiunea Mireasa. Scene dramatice cu intervenția medicilor. Nora, trimisă acasă.

Nora a anunțat că vrea să plece din emisiunea Mireasa, dar apoi au urmat clipe grele pentru aceasta, în ediția de vineri, 8 aprilie. Concurentei i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-și reveni. Și doamna Dana a avut nevoie de ajutorul de specialitate.

Dramă la emisiunea Mireasa. Nora a leșinat, iar doamnei Dana i s-a făcut rău

Nora de la Mireasa s-a simțit foarte rău și toată casa a intervenit să o ajute. Ulterior, au venit medicii pentru a o ajuta pe concurenta care nu se mai putea ține pe picioare.

„De ce îmi dai Doamne, atâta suferință?”, spunea Nora. Aceasta a decis să plece din emisiunea Mireasa pentru că nu mai putea suporta conflictul cu doamna Dana. Astfel, Nora a fost eliminată în ediția de vineri.

„Și pentru el este mai ok să plec, pentru că prezența mea îl afectează. Dacă își reface viața, înseamnă că nu am fost eu persoana potrivită pentru el”, a spus aceasta în cadrul emisiunii.

După ce medicii i-au acordat acesteia primul ajutor, Leo a cărat-o în camera lui pe brațe și a stat cu el pentru a-și reveni.

„Sunt cu tine aici. Nu mai plânge, de ce plângi?! Încerci un pic să miști degetele? Facem un pic de masaj la mână, gata trebuie să te ridici, să nu mai plângi”, încerca acesta să o liniștească.

Doamna Dana s-a simțit rău. Ce i-a spus lui Leo

După ce Nora a leșinat, și doamna Dana a început să se simtă rău, așa că Leo a fost nevoit să meargă și la mama lui, pentru a vedea care este starea ei.

Doamna Dana a acuzat că este bătaia de joc a celor din casă și că Valentin și Alina au jignit-o. De asemenea, ea a spus că este văzută ca o mamă rea pentru că s-ar pune în calea fericirii fiului său.

Aceasta a spus că ar dori să plece acasă deoarece trece prin clipe foarte grele.

„Eu mor aici. De ce vă bateți joc de mine? Să vină familia să mă ia acasă! Leșină și vă e milă, nu? La mine nu vă gândiți că sunt mamă? Nu am dreptul să îmi apăr copilul. Eu dacă nu cad jos și nu leșin, înseamnă că sunt bine?

Ce suntem noi, râsul lumii? Că tu o vrei și eu nu o vreau, că mă pun în calea dragostei tale. Valentin m-a făcut proastă, m-a făcut scârbă, cât să mai pot? Din vina ta că te-ai asociat cu așa ceva. De ce ai ajuns cu ea în cameră?”, spunea doamna Dana, în lacrimi.

Fiului ei a fost nemulțumit de replicile mamei sale și chiar a îndemnat-o să plece acasă dacă așa își dorește.

„Trebuie să lași un om să moară? Asta e bătaie de joc ce faci cu mine”, i-a replicat fiul ei, Leo.