Am pierdut încă un mare actor: Odihnește-te în pace! Ai plecat mult prea devreme

Doliu în lumea filmului. Un actor cunoscut a murit. A pierdut lupta cu o boală necruțătoare, așa cum el însuși recunoștea. Din păcate, a ajuns prea târziu la medic.

Actorul britanic Jake Abraham, unul din protagoniștii cunoscutului film al regizorului Guy Ritchie ”Jocuri, poturi și focuri de armă”, a murit, zilele trecute, la vârsta de 56 de ani.

Decesul său survine la doar câteva luni după ce spunea că regretă că nu a mers mai din timp la medic, pentru a fi diagnosticat cu o boală care l-a răpus în doar câteva luni, informează Daily Mail.

Actorul a fost diagnosticat cu cancer de prostată, care ulterior s-a extins în restul corpului

Jake Abraham
Jake Abraham (SURSA FOTO: Daily Mail)

Născut la Liverpool, Jake Abraham a vorbit despre starea sănătăți sale de curând, în luna iulie, mărturisind că „a ajuns prea târziu” la medici după ce s-a simțit rău o perioadă mai lungă de timp. Actorul a fost diagnosticat cu cancer de prostată, care ulterior s-a extins în restul corpului, la coloana vertebrală, șolduri și la vezica urinară.

Actorul și regizorul David Morrissey a scris: „Odihnește-te în pace, Jake Abraham. Actor magistral și un om minunat. ”.

De asemenea, actorul Stuart Anthony a adăugat: „Sunt devastat de vestea din această dimineață: Jake Abraham a murit. Talentat, amuzant, bun, o adevărată legendă. RIP, dragul meu”.

Liverpool a pierdut un mare talent și un mare om

Un fan al actorului a scris următorul mesaj: „Vești foarte triste. Jake Abraham, unul dintre cei mai iubiți actori ai orașului nostru a murit la vârsta de 56 de ani. Liverpool a pierdut un mare talent și un mare om odată cu moartea lui Jake Abraham. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia lui”.

Un altul a adăugat: „Dumnezeu să te binecuvânteze, Jake. Ai fost un mic diamant. Noapte bună, prietene, odihnește-te în pace”.

Nu mai pot face nimic! Nu-mi rămâne decât să aștept acea zi

Ultimul rol al lui Jake ca fost în spectacolul de pantomimă ”The Scouse Jack and the Beanstalk”. La începutul verii, actorul mărturisea că a mers la medic când deja era prea târziu, după ce o lungă perioadă de timp în care nu s-a simțit bine.

„Lucram, eram activ, dar nu mă simțeam bine. Am crezut că e ceva temporar, ca atunci când nu te simți bine, când nu au energie și ai tot felul de dureri”, declara el pentru un ziar din Liverpool.

„Cred că majoritatea bărbaților adoptă abordarea de genul „voi putea merge mai departe”. Ei bine, acum sunt la îngrijiri paliative, am aflat foarte târziu și nu mai pot face nimic pentru mine. Nu-mi rămâne decât să aștept acea zi”, declara el.

Cel mai cunoscut rol al său rămâne Dean, din filmul lui Guy Ritchie ” Jocuri, poturi și focuri de armă”

Abraham s-a născut în Toxteth, Liverpool. A început să joace în anii 1980 la Everyman Youth Theatre și a petrecut patru decenii jucând pe scenă și pe marele ecran. Cel mai cunoscut rol al său rămâne, cu siguranță, Dean, din filmul cu gangsteri din 1998, regizat de Guy Ritchie, „Jocuri, poturi și focuri de armă”.

A jucat frecvent în producții teatrale puse în scenă la Royal Court din Liverpool. A fost pe scenă până în luna ianuarie în spectacolul de pantomimă ”The Scouse Jack and the Beanstalk”. Kevin Fearon, director executiv al teatrului Royal Court, a declarat că următorul spectacol se va juca în memoria sa.

Lasă un comentariu