Am 60 de ani și această plantă mi-a îmbunătățit vederea, m-a scăpat de grăsimea depozitată pe ficat și mi-a curățat colonul

Din cauza înaintării în vârstă, experimentăm tot felul de probleme de sănătate, iar asta ne poate afecta foarte mult stilul de viață.

Pentru a preveni sau trata afecțiunile menționate anterior, ai nevoie de un singur aliment, sfecla!

Această plantă este des folosită de către europeni, putând fi adăugată la salate sau se poate consuma chiar crudă. Beneficiile principale ale sfeclei sunt: îmbunătățirea vederii și curățarea ficatului sau a colonului.

În plus, sfecla susține sănătatea cardiacă, reglează circulația sangvină și energizează întregul organism! Sfecla are un conținut mare de betaină și tiptofan, substanțe rare, care pot reduce stresul.
De asemenea, sfecla are proprietăți antiinflamatorii și este bogată în antioxidanți, putând astfel preveni efectele radicalilor liberi.

O femeie, în vârstă de 60 de ani, din Baltimon, Maryland, susține că și-a tratat mai multe afecțiuni, cu ajutorul sfeclei. Îți pierduse aproape complet vederea, iar starea generală a organismului era una foarte proastă.

O prietenă a fiicei sale a aflat despre remediul pe care urmează să vi-l prezint azi și i-a salvat viața!
Femeia susține că rețeta i-a îmbunătățit vederea, i-a curățat colonul și ficatul.

Chiar dacă la început nu credea în minuni, după ce a ținut cura și-a dat seama că natura este de fapt o minune. A început chiar din prima zi să se simtă mai bine și în scurt timp organismul ei a fost complet sănătos.

Iată care este rețeta, care trebuie consumată zilnic:

Ingrediente:
2-3 sfecle
2 cepe
Oțet
Ulei de măsline extra virgin
Sare

Preparare

5Decojește sfeclele, taiele rondele și pune-le în apă.
Adaugă puțină sare, taie ceapa și pune-o în același vas, cu sfecla.
Adaugă oțet și ulei, după care asezonează cu sare, încă o dată.
La final, mai pune puțin oțet și las-o să se așeze, timp de o oră.

Acum poți să mănânci!

Cum sfecla are nenumărate proprietăți nutritive, această salată îți va îmbunătăți vederea, te va scăpa de depunerile de grăsime și îți va detoxifia colonul.

Consumul regulat îți va aduce doar beneficii!

Lasă un comentariu