Alina Pușcău a amânat nunta cu iubitul, după ce a avut probleme de sănătate. „Nici doctorii nu mi-au dat de cap”

0

Alina Pușcău, în vârstă de 39 de ani, este unul dintre cele mai apreciate modele internaționale. Cel mai recent proiect al său în România a fost „Ferma”, unde a participat alături de alte vedete.

În urmă cu doar câteva luni, vedeta a anunțat că se căsătorește, însă în cele din urmă, nunta a fost amânată. Alina a amânat însă nunta, care trebuia să aibă loc în America, din cauza pandemiei de coronavirus. Manechinul a fost prezentă la petrecerea Viva, unde a anunțat că a amânat nunta pe care își propusese să o facă cu iubitul ei, în America „Am fost și în Turcia, și în America să văd ce am. Aveam amețeli și dureri de cap groaznice, stări de leșin.

Probabil a fost ca un healing (mod de vindecare) al organismului. Nu-mi explic ce a fost, nici doctorii nu mi-au dat de cap. Mi-au spus doar că nu e COVID!”, a dezvăluit Alina, pentru Click.ro. Alina nu va face nunta în România, ci în America și va purta o rochie de mireasă Ralph Lauren, designerul ei preferat. „Nu fac nunta acum.

O să fie ceva secret, oricum! Vreau patru copii. Nu contează dacă sunt fete sau băieți. Acum o să vedem, dacă mai am timp să-i fac”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.