Alina Laufer, despre viața cu trei copii: „Am momente când vreau să fug de acasă”

0

În urmă cu aproape șapte luni, Alina Laufer năștea prematur gemenii, pe nume Davina şi Nathaniel. Mama a trei copii, soția lui Ilan Laufer vorbește despre cât de mult a schimbat-o rolul de mamă, dar și cum se descurcă acum. În februarie, Alina Laufer aducea pe lume pe gemenii Davina și Nathaniel, care s-au născut prematur.

Vedeta a stat timp de șase săptămâni internată în spital până când bebelușii au putut fi externați. Alina Laufer mărturisește că nu totul este atât de ușor precum pare, iar viața cu trei copii este solicitantă. Vedeta stă patru zile pe săptămână cu cei doi copii, iar Ilan Laufer s-a retras din viața politică pentru a avea mai mult timp pentru familie. Alina Laufer este ajutată de mama ei și a recunoscut că are momente în care simte că nu mai poate face față.

„Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Elan vine acasă obosit de la serviciu, el e strict și sever în ce privește copiii. Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copiii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei”, a declarat Alina Laufer, la Kanal D.

lauferrr2

Motivul pentru care Alina Laufer nu botează gemenii Alina Laufer și soțul ei sunt evrei, iar la ei nu există acest obicei de a creștina bebelușii. Vedeta a dat mai multe detalii despre obiceiurile pe care ei le au. „Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Va trebui să facem circumcizia, însă Nathaniel a fost prea mic. Nu puteam face acum, în pandemie, petrecere.

O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie”, a spus Alina la Exclusiv VIP, emisiunea realizată de Cristi Brancu, la Prima TV.