Alexia Eram confirma despartirea de Mario Fresh! Fiica Andreei Esca a tinut sa se afle de la ea

0

Fiica Andreei Esca a facut dezvaluiri incredibile, dupa ce s-a scris ca s-a despartit de Mario Fresh! Alexia Eram si-a deschis usa apartamentului si le-a prezentat tuturor noua sa locuinta, dar nu inainte de a face cateva declaratii picante.

Alexia Eram si-a achizitionat un apartament din banii pe care i-a castigat, dar si cu un mic ajutor de la parinti. Potrivit click.ro, fiica Andreei Esca a confirmat despartirea de Mario Fresh, dupa ce in ultima vreme circulau zvonuri despre separarea lor.

Fiica Andreei Esca si-a dorit o lumina mai buna in care pentru pozele si filmuletele pe care le face pentru Instagram si YouTube, iar pe teresa si-a imaginat ca va sta de vorba cu prietenii pana tarziu in noapte.

 

”Girlish (de fetiță, n.r.), retro, modernă”, își descrie Alexia casa în care locuiește deja de două luni… singură.

M-am mutat de aproape două luni de zile și încerc să mă obișnuiesc. E foarte dubioasă senzația de a sta singur.

E prima oară când stau singură pe o perioadă atât de lungă, pentru că la facultate stăteam câte 2-3 luni, apoi veneam în țară”, a detaliat Alexia, insistând asupra faptului că nu doar locuiește singură, ci este singură, semnă că zvonurile despre destrămarea relației cu Mario Fresh erau cât se poate de adevărate.

“Eu sunt o fire foarte sociabilă și nu-mi place să stau singură și să fiu singură, așa că îmi este puțin greu să mă adaptez. Dar este bine să te obișnuiești și tu cu tine”, a precizat Alexia.

 

Alexia Eram si Mario Fresh au fost impreuna timp de patru ani, dar in ultima perioada nu au mai postat imagini cu ei impreuna!