Alexandra Stan, decolteu amplu pentru formele ei neîncăpătoare. Ținuta care i-a cucerit pe fanii de pe rețelele de socializare

loading...

Alexandra Stan și-a uimit fanii din nou, după ce a publicat pe pagina sa oficială de Instagram o fotografie extrem de îndrăzneață, cu un decolteu amplu ce a bucurat din plin ochii curioșilor.

Artista, care în prezent are vârsta de 31 de ani, este extrem de mândră de modul în care arată și nu ratează vreo ocazie ca să împartă acest lucru și cu fanii săi, de pe Facebook sau Instagram.

Alexandra Stan, poze sexy pe Instagram

Excentrică și lipsită de inhibiții, Alexandra Stan se pozează adesea în ipostaze îndrăznețe, punându-și de fiecare dată în valoare trupul de zeiță, cu forme extrem de sexy.

Recent, artista și-a uimit fanii de pe Instagram cu o fotografie senzuală și a captat atenția tuturor cu un decolteu amplu, ce i-a pus în valoare bustul generos.

Poza publicată de Alexandra Stan a adunat mai bine de cincisprezece mii de aprecieri în doar câteva ore. Printre cei care au reacționat a fost și Daniela Crudu, fosta asistentă TV.

„Ești o dulce”, „Perfect 👌❤️❤️❤️”, „Sexy Stan”, „Frumoasă”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile date de admiratorii cântăreței, pe pagina sa oficială de Instagram.

Printre cele mai apreciate fotografii ale artistei se numără și cele în care s-a pozat nud, în timp ce se bucura de zilele de vară stând în cort, la mare.

Alexandra Stan are în prezent aproximativ jumătate de milion de urmăritori din întreaga lume și blondina se pricepe de minune să-și bucure admiratorii cu tot felul de poze sexy.

loading...