Alex Delea, dezvăluiri neașteptate despre Lavinia Pîrva: „Ce? Eu sunt singurul? Cred că mai…

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a făcut o serie de declarații neașteptate despre Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr. Invitat în cadrul emisiunii “La Măruță”, sportivul a recunoscut că o place pe brunetă și a fost chiar îndrăgostit de ea.

Chiar dacă a fost uneori criticată că ar fi apelat la diferite intervenții estetice pentru a arăta bine, Alex Delea nu este deranjat de zvonurile răutăcioșilor și o consideră una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz-ul autohton.

E brunetă, cu forme. Are o voce caldă. Lavinia Pîrva este o femeie superbă.

Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă. Eu aș vrea să am o soție și să fie toată lumea îndrăgostită de ea. Când apărea, ziceam că e o superbitate de femeie. Niciodată nu i-am scris – a dezvăluit Alex Delea în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, câștigătorul Survivor România 2022 a vorbit și despre relația pe care o are cu Elena Chiriac, fosta lui colegă din show. A fost o perioadă în care publicul a speculat că între el și Elena s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste, însă în realitate lucrurile au stat cu totul diferit. Alex și Elena Chiriac sunt doar prieteni, spune sportivul. Ei au păstrat legătura de amiciție chiar și după părăsirea competiției.

Alex Delea, dezvăluiri neașteptate despre Lavinia Pîrva: „Ce? Eu sunt singurul? Cred că mai sunt o grămadă!”

Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi! Eu așa cum m-ați văzut în fața ecranelor eram tot timpul.

De-a lungul întregii perioade m-am simțit acasă și m-am înțeles bine cu toată lumea. Îmi place să cred că așa au simțit și ei față de mine – a spus Alex Delea pentru viva.ro.